Sva u zavojima: Nataša Bekvalac zamenila stare silikone!

Autor: kurir.rs

Zabava

14.09.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac rešila je da stare silikone u grudima zameni novim, saznaje Kurir.

RepublikaFoto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac

Pevačica je nedavno posetila svog estetskog hirurga, koji joj je uradio remont, pa je ona prethodnih dana bila u zavojima.

- Nataša važi za pevačicu koja ima najbolje odrađene grudi jer deluju kao prirodne. Došlo je vreme kada je morala da zameni implantate, pa je to i učinila. Obavila je intervenciju i trenutno se oporavlja. Ona će već ovog vikenda biti sposobna da radi, pa će verovatno ponosno izbaciti svoje atribute na nastupu - otkriva izvor i dodaje da je pevačica zadovoljna novim silikonima.

- Oduševljena je kako je urađena operacija. Sada joj grudi izgledaju lepše i čvršće. Operacija je za nju bila bolna, ali je obavljena bez komplikacija i sve je u najboljem redu - završava izvor.

Zbog postoperativnog toka Bekvalčeva se preksinoć nije pojavila na jednom javnom događaju, iako ga prethodnih godina nije propuštala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovanče

14.09.2019 14:48

Stare su bile mnogo gnječene pa su omekšale.