Bekuta napravila neprijatnu scenu na javnom događaju: Preotela Nini Badrić nagradu?!

Autor: Telegraf

Zabava

13.09.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta (60) i Nina Badrić (47) bile su među zvanicama proslave jednog magazina, organizovane u jednom beogradskom hotelu.

RepublikaFoto: instagram.com/badrich
Nina Badrić...

Međutim, niko nije ni slutio da će u svečanoj sali doći do "frke", i to zbog poklon vikenda!

Naime, sve zvanice su na ulazu dobile papiriće sa brojevima, a nešto kasnije je počela tombola i izvlačenje dobitnika predviđenih nagrada.

- Broj koji je imala Nina Badrić je izvučen, pa je ona izašla na binu kako bi joj uručili vaučer. Reč je o poklon vikendu u jednom luksuznom mestu u Crnoj Gori. Nina se obradovala, zahvalila, a onda se desilo to čemu se niko nije nadao - kaže izvor koji je bio na licu mesta.

Ustala je Ana Bekuta, počela da maše i da traži mikrofon. Kad ga je dobila, rekla je: "Ja se bunim!". Nina se nasmejala i upitala u čemu je problem, a Ana joj je odgovorila: "Ja uopšte nisam dobila broj" - nastavlja sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta...

- Nina je rekla "U redu je, Ana, evo vam broj. Poklanjam vam ja moj". I dala joj je, tako da će očigledno Bekuta biti ta koja će ići na besplatni vikend, ako bude htela - završio je izvor

Ovim povodom pozvane su i Ana i Nina, ali nijedna nije odgovarala na pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

13.09.2019 18:55

Ana bila i ostala ~seljančura.