Tuga! Španovićka raskinula desetogodišnju vezu

Autor: blic.rs

Zabava

12.09.2019

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović i njen desetogodišnji partner Vladimir stavili su tačku na njihovu ljubav, iako su mnogi mislili da će stati na "ludi kamen", što je i ona u par navrata isticala javno da želi.

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Ivana Španović potvrdila je da više nije u vezi sa Vladimirom, sa kojim je godinama živela, te koga je često navodila kao veliku podršku u životu.

- Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti - govorila je Ivana jednom prilikom.

- Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko - kazala je ona svojevremeno.

 

Vest o raskidu potvrdila je za "Hello", ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Manoilo

13.09.2019 10:13

Teško je ostati u prijateljskim odnosima posle raskida.