Bahatio se na drumu i zabeležio sve kamerom: Rastin i Anin kum snimio sopstveni udes!

Autor:

Zabava

12.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajnu nesreću koja se prekjuče oko 13 sati dogodila na Smederevskom putu, malo pre Grocke, izazvao je Andrej Ančević (32), kum bivšeg estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana...

Kako saznajemo, Ančević se najverovatnije kretao velikom brzinom, kada je iznenada izleteo sa puta, proleteo kroz dva dvorišta i u trećem se zaustavio pošto se njegov BMW prevrnuo na krov! Ono što je šokiralo javnost je snimak koji je sačinio Andrej uoči udesa.

RepublikaFoto: facebook.com/Andrea Ancevic
Andrej Ančević...

Naime, Andrej je snimio sopstveni udes. Dok je vozio, repovao je uz glasnu muziku, a onda se desilo prevrtanje. Na video-zapisu se vidi kako se ludo provodi dok vozi, uleće iz krivine u krivinu velikom brzinom, a onda je kamera telefona snimila saobraćajnu nesreću koju je izazvao. Auto je skliznuo sa druma i počelo je prevrtanje. Jasno se vidi i da proleće kroz grmlje i ograde, a onda se zaustavio na krovu, proleteo je kroz tri dvorišta. Ono što je usledilo je nastavak bahatog ponašanja. BMW je potpuno razlupan, ali to je Andreju Ančeviću očigledno nebitno.

- Au, ja sam na krovu, je*ote, baš sam se polomio - rekao je Andrej, gledajući u kameru, a potom nastavio da snima razlupan auto. Uz to je i nastavio da repuje pesmu koja se čula sa radija.

Andrej na snimku kaže da se baš slupao, a nakon toga peva u razlupanom autu

Kada je nakon nekoliko minuta izašao iz uništenog vozila, čovek koji se našao na licu mesta ga je upozorio da je automobil počeo da se dimi, na šta je Andrej rekao: "Pa neka se dimi, to mu je posao".

Podsetimo, Andrej je u junu prošle godine bio meta napada. Na njega je tada pucano iz automobila u pokretu. Krajem prošle godine bio je uhapšen pošto su u kafiću čiji je zakupac bio pronađeni droga, vagica za precizno merenje i pištolj.

Očevidac: Čudo je da nije stradao!

Prema rečima očevidaca, automobil je leteo najmanje 30 metara pre nego što se zaustavio, te je pravo čudo da niko nije nastradao.

- Sreća je da u dvorištima nikoga nije bilo - rekao je izvor sa lica mesta.

On dodaje i da je neverovatno da je Ančević iz automobila koji je potpuno smrskan izašao bez ijedne ogrebotine!

- Zaista je neverovatno da čovek nije stradao u onakvom udesu, kamoli da izađe bez ogrebotine. Imao je ludu sreću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading