Anastasija vredno radi na albumu prvencu: Neću da se udajem, karijera mi je prioritet!

Autor:

Zabava

11.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović započela je muzičku karijeru prošle godine, kada je objavila svoj prvi singl "Savršen par", koji je odmah pobrao simpatije publike i danas ima skoro 50 miliona pregleda na Jutjubu.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Anastasija Ražnatović

Nekoliko meseci kasnije stigla je i pesma "Rane", a Anastasija je shvatila da je vreme da poradi na albumu.

Cecina naslednica nam je otkrila da i dalje vredno radi na svom prvencu, koji će je u potpunosti oslikati.

- I dalje radim na albumu. Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme. Zaista vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po mom mišljenju, biće po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - rekla je Anastasija za Pink.rs i dodala da za sada neće snimiti duet sa majkom:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

- Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

U javnosti se često spekulisalo o tome da će Veljko Ražnatović, njen stariji brat, stati na ludi kamen sa verenicom Bogdanom Rodić. Ali poznato je da je i Tasa u dugogodišnjoj vezi sa Đorđem Kulićem, te da su nedavno počeli da žive zajedno, pa se nametnulo pitanje da li će se ona udati pre nego što se njen brat oženi.

- Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno zasad ne razmišljam o tome - zaključila je Anastasija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

11.09.2019 08:25

Ona živi u vanbračnoj zajednici sa svojim dečkom. I to je brak.

Odgovori 10 0