Vreli paparaco na Adi Ciganliji: Teodora pokazala silikone i novog dečka!

Autor:

Zabava

11.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radoičić Balzak pred kraj leta pokazala je gole grudi i šokirala sve koji su se našli tog dana na beogradskom moru, tačnije Adi Ciganliji.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Teodora Radoičić

Naime, ona je celog dana uživala sa novim dečkom u poslednjim danima leta, a onda je naprasno odlučila da ode pod tuš da se rashladi.

Iako su svuda oko nje bili kupači, njoj to nije smetalo da skine gornji deo bikinija i bez blama pozira pred svima, dok ju je dečko strpljivo čekao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Teodora Radoičić

- Teodora je sadašnjeg dečka upoznala preko svog drugara iz "Parova" Tihomira Filipovića. Iskre su odmah sevnule među njima i od toga dana su nerazdvojni - kaže dobro upućen izvor.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Teodora sa dečkom

Naš paparaco uslikao je Teodoru u trenutku kada su ona i njen partner razmenjivali nežnosti, ni manje ni više nego na parkingu. Ljubili su se, a ono što je zanimljivo, bili su identično obučeni.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Teodora Radoičić

- Ne pamtim da sam bila ovoliko srećna i ludo zaljubljena kao što sam sada - bilo je sve što je Teodora rekla za Rijaliti na kontu novog momka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading