(VIDEO) ŠOK: Zoricu vatali za guzu i gurali joj pare

Zabava

15.09.2017

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Zorica Brunclik pre samo nekoliko dana u jednom prestoničkom restoranu pevala je kao specijalni gost na proslavi 18. rođendana, kada je jedan od pijanih gostiju, tražeći pesmu, počeo da je vata za zadnjicu naočigled svih prisutnih!

- Zorica je radila svoj posao. Bilo je baš veselo. Dobila je i dobar bakšiš. U jednom momentu jedan od gostiju je počeo da mlati parama i da je doziva. Zorica nije htela da prilazi, pa je on došao do nje sa parama u rukama tražeći pesmu koju je hteo da mu otpeva, a onda je odjednom uhvatio za zadnjicu! Zorica je bila u šoku i reagovala je veoma burno, u svom stilu, pa ga je gurnula - priča Srpski telegraf izvor koji je bio na proslavi i snimio čitavu situaciju. 

 

 

- Zorica je, odmah pošto je završila pesmu, prekinula sa nastupom i otišla kod domaćina. Htela je čak i da napusti veselje zbog neprimerenog ponašanja jednog od gostiju. Ali slavljenik je nekako ispeglao situaciju - završava naš izvor.

Podsećamo, Zorica retko koji nastup radi, a da je ne prati suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, koji u tom trenutku nije stajao iza nje, već je sedeo za stolom, pa kad je čuo šta se dogodilo, probao je da je smiri i da nastave sa radom. Mi smo pokušali da čujemo i njihov komentar povodom svega ovog, ali nisu odgovarali na pozive i poruke.

Pogledajte video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading