Žive zajedno! Anastasija Ražnatović progovorila o udaji za dečka Đorđa!

Autor: pink.rs

Zabava

10.09.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović na ljubavnom planu veoma je srećna i ispunjena.

RepublikaFoto: Dejan Milićević
Anastasija Ražnatović

Sa dečkom Đorđem otpočela je i zajednički život, ali kako je jednom prilikom istakla - još uvek ide kod mame Cece na ručak, jer ne zna da kuva. Osim toga, skoro je i započela pevačku karijeru, te joj iz tog razloga udaja i nije visoko na listi prioriteta.

- Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome - izjavila je ona, koja već uveliko radi na svom albumu prvencu.

- I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - istakla je ona, koja ne isključuje mogućnost da zapeva i sa poznatom mamom u duetu.

- Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju - zaključila je Anastasija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading