Varao je sa 18 godina mlađom! Žena Kuburi uzvraća udarac, uradila je isto što i on njoj!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.09.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su se pre pet godina u javnosti pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, danima se o tome pisalo.

RepublikaFoto: facebook.com/Aleksandar L Srećković
Aleksandar Srećković Kubura

Njegova supruga Marija Savić Srećković nije se oglašavala tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno.

Sada je situacija očigledno drugačija, jer je fitnes instruktorka uslikana sa nepoznatim muškarcem, sa kojim je razmenjivala nežnosti u jednom restoranu na Vračaru.

Kako su ona i Kubura i dalje u braku, te žive zajedno, sasvim je logično da je Marija uhvaćena u prevari.

- Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili da pričaju i jedno drugom pokazuju nešto na mobilnom telefonu.

- Tokom razgovora jedno drugom su dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vreme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar sa Marijom

- Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu, jer bez obzira što su se ljubili u restoranu, vodili su računa da ih neko ne vidi. Sedeli su ispod suncobrana okruženi rastinjem, tako da su delimično vodili računa da ne budu u centru pažnje.

Iako se sve dešavalo u bašti restorana koja je ušuškana i prilično skrivena od pogleda javnosti, ipak su u javnost izašle fotografije, na kojima se jasno vidi kako zajedno uživaju u popodnevnoj kafi i piću, a osmeh govori više od reči, kao i Marijin pogled.

Marija je o ovome imala šta da kaže:

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je Marija.

Ona i glumac su još uvek u braku i žive zajedno u stanu gde su pre više od dve decenije i svili porodično gnezdo. Njih dvoje imaju dva sina među kojima je razlika 17 godina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading