Bio je jedan od naših najkvalitetnijih pevača: Koncert u čast Rođe Raičevića u Sava Centru

Autor:

Zabava

10.09.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert pod nazivom “U čast gospodina muzike Rođe Raičevića“ održaće se 31. oktobra 2019. godine u velikoj dvorani Sava Centra.

Foto: Promo
Rođa Raičević

Njegove kolege, prijatelji, saradnici okupiće se 31. oktobra u Sava centru od 20 časova da zajedno sa publikom otpevaju njegove najveće hitove kao što su: "Draga", "U tebe sam zaljubljen", "Ne bih ja", "U zemlju pao bih od stida", "Da bog da", "Tako je suđeno", "A ja imam tebe", ali i pesme koje je Rođa Raičević radio za svoje kolege, koji su postali veliki hitovi.

Vlado Georgiev, Aco Pejović, Dženan Lonačarević, Aca Lukas, Boban Rajović, Šako Polumenta, Bojan Marović, Dragana Radosavljević Cakana, Željko Vasić, Slavko Banjac i Lukijan Ivanović provešće nas kroz muzički vremeplov sećajući se jednog od najkvalitetnijih muzičara koje je naša scena imala.

Koncert se organizuje uz podršku i saglasnost porodice Raičević, a sam događaj ima humanitarni karakter. Kupovinom svake karte pomažu se mladi muzičari, imajući u vidu da je i sam Rođa Raičević studirao Muzičku akademiju u Beogradu.

Karte se mogu kupiti od 16. septembra na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima širom Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading