Gruove kolege u neverici: Tuga, bio je idol svojoj deci!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih srpskih repera Dalibor Andonov Gru poginuo je danas u Zemunu, tokom vožnje kejtingom. Javnost, fanovi, kao i kolege Andonova šokirani su i ne mogu da dođe sebi od uznemirujuće vesti.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Gru

Reperov veliki prijatelj i dobro poznati reper, koji je počeo karijeru uz slavnog Grua, Stefan Cvijović Cvija, šokiran je činjenicom da je poginuo čovek od kojeg je dobijao najviše saveta.

- Ne mogu da verujem, znam da je bio strastveni ljubitelj ekstremnih sportova i pošten čovek. Začetnik komercijalnog repa, jedini čovek koji mi je pomogao na početku  karijere bez trunke sujete. Bio je najveći među reperima i svima je davao savete. Tuga - rekao je Cvija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Cvijović (@cvija1989) on Jul 24, 2019 at 9:35am PDT

 

Reper nove generacije, Gazda Paja, koji je imao čast da snimi duet sa Gruom.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Gazda Paja

- Užas, tuga i neverica. Zanemeo sam kada sam procitao vest. Uradili sko jednu od njegovih poslednjih pesama rimejk “Biću tu" 20 godina kasnije. Bio je šmeker, gradska faca, imao ne respekt prema svima. Najvažnije bio je super tata, upoznao sam mu sina, bio je idol svom detetu. Tragedija. 

Znam da je voleo ekstremne sportove nije propuštao nijedan dogadjaj, bio je neustrašiv - rekao je mladi rep umetnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading