Naslednik pokojnog Šaulića okrenuo ploču: Robert pljuje mrtvog oca

Autor:

Zabava

07.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanbračni sin tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića Robert Omaljev je u više navrata u medijima govorio o tome kako ne želi da uzme nijedan deo nasledstva koje mu zakonski pripada posle smrti oca, ali je, po svemu sudeći, sada okrenuo ploču i potražuje svoj deo.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Robert Omaljev

Naime, Robert je angažovao tim advokata koji će mu pomoći u nameri da mu pripadne deo očevog bogatstva. On je čak vratio i prezime Šaulić ne bi li mu to dodatno olakšalo sve neophodne procedure.

- Robert je jedan običan prevarant, a izgleda da ga porodica dodatno podržava u tome. On sada pregovara o ulasku u rijaliti "Parovi" i traži honorar od 2.000 evra nedeljno. Bukvalno se posvađao sa pola ljudi iz produkcije i ucenjivao ih je kao da je neka zvezda! Posle Šabanove smrti se usudio i da pljuje po njemu! Rekao je da ga je sramota rođenog oca jer je dozvolio da mu sin tako živi, da je zbog toga uzeo očevo prezime, a ne govori kako je sada vratio prezime Šaulić jer se sprema da se bori oko Šabanove imovine i para. Šaban ga je ranije lepo priznao i dao njegovoj majci Nevenki Bogdanović zvanoj Nena pare da za Roberta sagradi ogromnu kuću. Kažu da je dao novac u vrednosti današnjih 100.000 evra. Goca Šaulić je čak htela da Roberta dovede u svoju kuću, da ga ne razdvaja od svoje dece, ali Nena tada to nije dozvolila - kazao je Hasan Dudić, a prenosi magazin Svet.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

Dudić je sada izrevoltiran Robertovim ponašanjem, pa tvrdi da bi mu Goca, na kraju krajeva, pomogla, ali da na nju nije nikako trebalo da krene đonom.

- Robert je bednik, nema pas za šta da ga ujede. Radi na gradilištu iako boluje od padavice! On je faličan rođen. Hteo sam da mu pomognem na početku jer mi ga je bilo žao. Mislio sam da stanem uz njega kako bi pravnim putem rešio sve šta ima sa Gocom Šaulić. Da je lepo popričao sa njom umesto da ide đonom, Goca bi mu izašla u susret za sve. Očigledno je da njegova majka huška svoju ćerku, njegovu polusestru, koja mu izigrava savetnika i daje smernice kako da se ponaša pošto on sa majkom ne priča. Na Šabanovoj sahrani da mu nije bilo Goce Božinovske, Zlate Petrović i mene, niko mu ne bi ni prišao - zaključio je za Hasan za pomenuti nedeljnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pula

07.09.2019 12:23

Ima pravo na deo nasledja kao i ostala deca.

Odgovori 13 0