Želim im da što pre postanu roditelji: Supruga Čekićkinog dečka progovorila o njihovoj veridbi!

Autor: Pink.rs

Zabava

05.09.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Andreanu Čekić verio dečko Marko Milošević koji je i dalje oženjen Marinom, sa kojom ima ćerku mnoge je šokirala.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, prntscreen
Andreana Čekić i Marko Milošević, supruga Marina...

A mnogi su čekali šta će Markova supruga Marina reći o njegovoj veridbi s pevačicom.

RepublikaFoto: instagram.com
Marina i Marko tokom braka sa ćerkicom...

- Želim im sve najbolje. Marko i ja nismo u kontatku. On nije u kontatku ni sa mnom, ni sa detetom. Nikakav kontakt nemamo. Mi ne pričamo od onog dana od kada je on otišao od nas i ostavio dete. On dete nije video tačno pri meseca! Nije zvao da pita kako mu je dete, gde mu je dete... Nije poželeo detetu ni srećan polazak u školu, niti zna da li mu dete ide u školu - rekla je Marina koja mesecima nema mira i nastavila:

RepublikaFoto: instagram.com/telegraf_jetset
A oni se verili... Andreana i Marko

- On ima moj broj telefona na koji može uvek da se javi. Ja njemu nisam ništa uradila, uradio je on meni. Ja nemam razlog da mu se javim. Samo želim da se hitno razvedem, jer ne želim da živim u bigamiji, poligamiji ili kako se već to vodi... A njima želim svu sreću ovog sveta i da što pre postanu roditelji i vide kako je imati decu - rekla je još zakonita supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

05.09.2019 19:06

Nemoralni kurvari.