Sloba progovorio o raskidu s devojkom: Zbog Lune ga ostavila?

Autor: Telegraf.rs

Zabava

05.09.2019

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović nedavno je okačio sliku sa devojkom koja je izazvala buru komentara, međutim, njih dvoje su ubrzo raskinuli!

RepublikaFoto: e-stock
Za sve je kriva Luna...

Pevač priznaje da njegova bivša izabranica nije mogla da podnese pritisak i da je sada sam.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Nijedna ga neće... Slobodan Radanović

- Retko koja devojka može da podnese pritisak taj, nije ona toliko loša bila koliko sam ja hteo da je poštedim toga svega. Nemam emotivni status, singl, neće me niko - rekao je Sloba.

Pevač redovno vežba i otkrio je da li trenira zbog neke devojke.

- Nije zbog devojke, ja sam čovek koji trenira ceo život. Dozvolio sam sebi dok sam bio u rijalitiju da se zapustim. Treniram svakodnevno, to mi više nije navika, gledam na to kao ljubav, kao nešto što me ispunjava. Tih dva sata dnevno se umorim fizički, ali se odmorim psihički - rekao je Sloba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrde da je sada Slobi rasturila vezu... Luna Đogani

Podsetimo, nedavno je usledio šok u studiju u Šimanovcima, kada se javio jedan od gledalaca i tvrdio da pouzdano zna da se bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović tajno čuju.

- Pratim od prve Zadruge i cela ta priča sa Lunom i Slobom, mene zanima kako bi Marko odregovao da se Sloba čuo sa Lunom, oni su razmenili poruke, to pouzdano znam - rekao je gledalac.

Nakon ovog uključenja gledaoca u program, krenule su spekulacije na društvenim mrežama da je ovo možda istina i da je zbog Lune došlo Slobinog raskida sa devojkom. Glavni akteri ove priče se nisu oglašavali povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rudi

05.09.2019 11:01

Neće te niko jer si loša lažljiva i prevrtljiva osoba.

Odgovori 23 3
Jasmina

05.09.2019 14:39

Zasto Slobu i Lunu ne ostavite da zive svoj zivot ,pratite njihove karijere a ne privatni zivot.Ako se i cuju to je njihovo a ne svih nas.

Odgovori 2 16
Dera

05.09.2019 19:22

@Jasmina - Sloba i Luna se čuju i sastaju. Oni se čuju a Kiju optužuju.

Odgovori 13 2
Mitar

08.09.2019 06:45

Sloba i Luna i treba du budu zajedno.Oni se još uvek ludo vole. Njihova priča nije, niti će biti završena. Jednostavno na njegovoj ruci njeno ime čitaju. Sve ove glupe vezice su prolazne samo oni ostaju, .TOP su . Nikada se to kod njih ugasiti neće, jer je bilo čisto,pravo i iskreno, odobstrano.To što za medije izjavljuju ovo li ono, to nema veze sa realnošću.Ostavite ih na miru i bavite se svojim životima, a ne njihovim. Neka uživalju.Luna i Sloba su rodjeni jedno za drugo.