Možda mi sada siđete s leđa: Edita napravila skandal bivšim saradnicima!

Autor:

Zabava

04.09.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi nastali su kada je Edita Aradinović pre dve godine odlučila da napusti grupu "Ministarke" čiji su osnivači "Aspirinci", odnosno Filip Miletić i Miloš Roganović s kojima je pevačica imala ugovor.

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Opasna Edita...

Međutim, kada je odlučila da pokrene samostalnu karijeru, Filip i Miloš su tužili Editu za kršenje ugovora i pevačica je trebalo da plaća ogromne penale. Aradinovićevu je ovo toliko iznerviralo da je počela da "pljuje" bivše saradnike gde god je stigla.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Filip Miletić i Kija Kockar imali su kratku saradnju...

Edita je verovala da kada je u grupi odmeni Kija Kockar, da će je Aspirinci pustiti bez plaćanja penala, ali se pobednica "Zadruge" nije trajno priključila "Ministarkama" zbog čega su Miletić i Roganović nastavili da traže od Edite da isplati penale zbog kršenja ugovora.

Aradinovićeva je zbog toga i dalje besna na saradnike, zbog čega je danas na svom profilu na instagramu izreklamirala njihovu novu pesmu, a onda im jasno poručila:

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Nekada su sarađivali, a sada se ne podnose...

- Aspirinci, ovo vam je možda i najbolja odluka do sad! Ionako je Fića oduvek hteo da bude zvezda. Nije loše, možda ćete mi sad sići s leđa. Samo napred! - poručila je Edita bivšim saradnicima, i tu se nije zaustavila:

Foto: instagram.com/editaaradinovic
Aradinovićeva i dalje besna...

- Evo malo besplatne reklame! Samo krimi! Samo jako - dodala je Aradinovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kimi

04.09.2019 21:08

Edita ne postupa pošteno. Ugovor se mora poštovati.

Odgovori 11 0