Objavio sliku iz operacione sale: Ovo je prva fotografija sina Danijele Karić i Ivana Mileusnića!

Autor:

Zabava

04.09.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećni otac Ivan Mileusnić juče je dobio sina kome su njegova hrabra supruga Danijela i on dali ime Maksim, a poznati plesač i pevač odlučio je da podeli najlepše trenutke sa svojim pratiocima na instagramu.

RepublikaFoto: Marko Sovilj
Ne kriju svoju ogromnu sreću... Danijela i Ivan

Ivan je danas objavio prvu fotografiju svog sina, i to iz operacione sale dok bebu hirug vadi iz majčinog stomaka.

Emotivnu fotografiju, pratio je još emotivniji opis presrećnog oca:

- Juče se ostvario moj najveći san. Postao sam tata jednog prelepog dečaka. Ovo je trenutak kada je naš šampion Maksim prvi put udahnuo vazduh, zaplakao i prvi put se susreo sa ovim svetom.  Naš Maksim se rodio u GAK “Narodni front”, gde i njegov tata, tj ja pa sam utoliko još i srećniji. Hvala mojoj divnoj ženi Danijeli Karić. Ti si moj heroj i najhrabrije biće koje znam. Hvala ti što si baš ti ostvarila moj najveći san. Posle svega što sam doživeo i video u proteklih 24 časa mogu samo da se divim svim ženama i žrtvi koju sprovode u svom životu da bi na svet donele jedan novi život - napisao je Ivan koji je snimao svaki trenutak dolaska na svet svog prvenca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading