Kupa se u evrima: Pored pevanja MC Stojan ima svoj biznis, evo čime se bavi!

Autor: informer.rs

Zabava

04.09.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ga je malo ko uzimao za ozbiljno kada je pre nekoliko godina počeo da se bavi muzikom, MC Stojan danas spada u red izvođača čije su pesme među najslušanijima, a nastupi izuzetno posećeni.

RepublikaFoto: instagram.com/mc_stojan
MC Stojan

Kako sam otkriva, po nastupu zarađuje 8.000 evra, a budući da nastupa svakog vikenda, pevač na godišnjem nivou zaradi pozamašnu cifru.

Ipak, to nije sve, vlasnik hita "Majami" godišnje inkasira nimalo zanemarljivu svotu novca od brenda trenerki koji je pokrenuo, ali i od jednog pića na koje je stavio svoj potpis.

Međutim, čak ni to nije sve. MC Stojan otkriva i da mu dobro dođe zarada od Jutjuba, na kom samo jedan od njegovih spotova pregledan preko 97 miliona puta.

- Sada sve moje pesme postižu milion pregleda za jedan dan, pa zaista dobro zarađujem od pregleda na Jutjubu i drugim platformama. Sve što zaradim uložim u nove pesme i spotove - ispričao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

04.09.2019 17:12

A da li on na sve to plaća porez? Da li poreznici čitaju ovo ili treba da im javljamo?