Napali ga da je skinuo Dijanin lik s tela: Stefan Karić sada uradio novu tetovažu!

Autor:

Zabava

02.09.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnik "Zadruge 3" Stefan Karić koji je javnosti postao poznat po vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, danas je napadnut na društvenim mrežama da je skinuo tetovažu njenog lika koji je imao na telu.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Uradio novu tetovažu... Stefan i Dijana

Karić je odmah demantovao ove tvrdnje nepoznatih ljudi i fotografisao se u ogledalu pokazavši da je lik njegove voljene i dalje tu.

Foto: instagram.com/stefankaric
Identifikuje se sa tragičnim likom... Stefan Karić

A odmah nakon ove fotografije, Stefan je odlučio da istetovira lik Urketa, kog u filmu "Poslednji krug u Monci" tumači Dragan Nikolić.

Foto: instagram.com/stefankaric
Istetovirao lika kog glumi Dragan Nikolić

Po svemu sudeći, mladi Karić se poistovećuje sa ovim likom obzirom na to da je legendarni Urke iz kultnog ostvarenja na kraju umro sam bez prodice i žene koju voli. Stefan je od Dijanine smrti u nekoliko navrata govorio da je izgubio svoju najveću ljubav, te po svemu sudeći on i dalje pati za misicom pa je vrlo verovatno da se zbog toga poistovećuje sa ovim tragičnim likom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

02.09.2019 20:32

Tetovaže su skrnavljenje svoga tela.

Odgovori 11 0