Trudna Nina Seničar neće moći da vodi popularnu emisiju: Umesto nje dolazi ova lepotica!

Autor: Blic.rs

Zabava

01.09.2019

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od omiljenih kvizova domaće publike koji uskoro ponovo počinje sa emitovanjem, "Ja volim Srbiju", a koji je do sada vodila manekenka Nina Seničar preuzeće druga voditeljka.

Foto: instagram.com/ninasenicar
Nina Seničar

Obzirom na to da je Nina trudna, ulogu domaćice ovog kviza koji je oduševio publiku preuzeće poznato TV lice Dragana Kosjerina. 

Foto: instagram.com
Nina Seničar čeka prinovu...

- Dugo su trajali pregovori o povratku ovog kviza na male ekrane, te su se čelni ljudi RTS-a dogovorili da snimanje kviza počne već u septembru, a planirano je da se čitava sezona snimi do kraja godine. Standardna pravila kviza se neće menjati. Šest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima, na čelu sa kapitenima, kroz znanje, zabavu i raznolike igre zajedničkim snagama će se boriti za pobedu. Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Poenta produkcije ovog kviza nije da pokaže nečije neznanje već da na jedan zabavan način izazovu samo lepe uspomene i podsete sve nas zašto volimo našu zemlju - priča izvor blizak produkciji, i dodaje:

Foto: instagram.com/dragana.kosjerina
Ona je nova voditeljka kviza "Ja volim Srbiju"... Dragana Kosjerina

- Dosta se razmišljalo o tome ko bi mogao da bude voditelj ovog formata. Predložene su Kristina Radenković i Dragana Kosjerina, dobro poznata lica RTS-a. Međutim, kako je Kristina na trudničkom bolovanju, odluka je pala na Draganu. Urađeno je probno snimanje sa voditeljkom i shvatili su da je ona ono što su tražili. Dragana je odmah pristala da bude deo ovog kviza i veoma se raduje novim poslovnim poduhvatima.

Sa RTS i iz “Emoušena”, u čijoj produkciji se snima ovaj kviz, nisu želeli previše da pričaju o ovom projektu. 

- Ovo je kviz zbog koga ćete sigurno još više zavoleti Srbiju. Upoznajmo našu zemlju kroz zabavu, igru i pesmu - poručuju iz “Emoušen” produkcije i Radio-televizije Srbije, koji zajednički realizuju ovaj TV projekat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading