Nastavlja se žestok rat između folkera i male od skandala! Jelena: Aco, overićeš od droge, Lukas: Ti ćeš da overiš od ku*ca!

Autor:

Zabava

02.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jelena Karleuša danima je u žiži javnosti zbog svađe sa kolegom Acom Lukasom, a koja se dodatno razbuktala nakon što je mala od skandala pomenula i Svetlanu Cecu Ražnatović, navodeći da je folker huška protiv nje.

RepublikaFoto: Prntscrin, instagram.com
Karleuša i Lukas...

Zbog toga se ubrzo Lukas ponovo obratio Karleuši preko Instagram profila, pa je u podužoj poruci napisao da će ona da overi od količine seksa koju ima jer je ona njega prethodno podbola rečima da će se predozirati i umreti. Aca svoju nekadašnju drugaricu nimalo nije štedeo, pa ju je zamolio da mu više ne glumi prijatelja i usput pomenuo sve njene afere o kojima se u javnosti danima pisalo.

- Da nešto znaš, kao što ne znaš, trebalo bi da imaš informaciju da u našem gradu postoji ustanova koja se zove narodna biblioteka, raspitaj se čemu služi. Između ostalog, tu je arhivirana sva štampa i ona je dostupna svakom članu biblioteke! E, vidiš, kada jednom nešto kažeš javno, to je uvek dostupno, a ti i tebi slični što poserete, pa pojedete, mislite da baš svi imaju kratko pamćenje i kratku pamet kao vi! Eto vidiš kako se ja svega setim, a to sve zato što sam od svakog od vas ponaosob pametniji bar po pet puta! Tako da, ako ćeš da je*eš toga ko je ovo smislio, to ćeš teško ostvariti jer iza svega stojim ja glavom i bradom i javno! A tebi bi bolje bilo da umesto da pretiš da ćeš nekog je*ati, obratiš pažnju ko tebe je*e da ne bi cela zemlja posle preživljala tvoje "moralne traume" - rekao je folker i nastavio još oštrije da blati JK.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ, e-stock/KOBRA
Aca i Jelena...

- Rekao sam ti i upozorio te, ne glumi ovde moralistu, ti pričaš nekome o moralu i pominješ kriminalce, sram te bilo! Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što pretiš sada da ćeš ti nekom raditi? Pokrij se ušima i kada izgovaraš neka imena, ustani mirno i stoj kao da slušaš himnu! Bedo pokvarena, ti ćeš nekog da je*eš! Pa moguće, jer tebe više nema ko. Ako sam ja vo, onda se ti, gusko jedna, zatvori u sobu i ne izlazi nigde. Zaboravi i mene i Cecu jer znaš i sama šta sve može da se desi ako me iznerviraš! Ovo je sve malo i ništa, toga si valjda svesna! Ostavi me na miru i ne mešaj Svetlanu u ovo! Žena nema sa ovim ništa! Dobro znaš kakav sam kad me naljute! A sada si me samo malo žacnula! Nemoj da me naljutiš, teraj se, bre, više u ku*ac, otkači se od mene, inače ti dobro biti neće! Sve što ti meni možeš da uradiš manje svrbi nego ujed komarca - napisao je Lukas.

Aca: Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što pretiš sada da ćeš ti nekom raditi?!

Jelena opet nije uspela da ostane imuna na sve ovo:

- Predoziranje će sve rešiti - napisala je JK, pa joj se Lukas ponovo obratio još brutalnije.

- Neko će se predozirati od droge, a neko od ku*ca! Smrt je smrt, kako god - napisao je pevač.

Foto: youtube.com/ Lepa Brena

Lukas: Jelena, gušićeš se u Breninim govnima!

Lukas je Karleušu podsetio i na namere Lepe Brene, sa kojom je Jelena u dobrim odnosima, navodeći da je Fahreta ta koju nikako ne treba da brani jer je ranije htela da je protera sa "Grandove" scene.

- Jelena, podsećaš me na tvoju drugaricu Brenu, koja sa ljudima oko sebe radi šta hoće i misli da je ikona! A ti trpi sve dok se ne ugušiš u govnima koja gospođa ikona sipa po tvojoj glavi! To što je Brena tebe htela da izbaci sa bine, na kojoj ti (među nama) objektivno i nije bilo mesto... Da li to može da se uporedi sa gomilom pakosti, zlobe i ostalog koje je Brena, koju braniš od Lukasa, uradila tvom Lukasu? Nisam, Jelena, hteo javno da te napadnem, ali ovo je kap koja je prelila čašu - napisao je Lukas u svojoj objavi.

Foto: e-stock/D. MILUTINOVIĆ, ST/D. KADIĆ

Karleuša tera Cecu da zakopaju ratne sekire!

Pevačica Jelena Karleuša se obratila ljutoj rivalki Svetlani Ceci Ražnatović nakon nedavnih okršaja sa Lukasom, pa je napisala da je krajnje vreme da prestanu da se prepucavaju i viđaju po sudu, te i da joj je muka zbog svega. Ceca se ovim povodom nije oglašavala, pa je samo prokomentarisala to što Aca javno brani njenu decu, navodeći da su Anastasija i Veljko za njega i te kako vezani jer ga poznaju od rođenja.

- Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, već tvoja deca (koja su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih i slično. Kad dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da nemaju društvene mreže i da su to deca?! Ako su oni deca, onda sam i ja nečije dete, zar ne? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, tvoje huškanje podmitljivih novinara i pevača protiv mene - glasi jedan deo Jelenine objave.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

02.09.2019 04:57

Oboje su u pravu.

Vojo

02.09.2019 05:56

Tačno tako.