Obrati pažnju ko tebe je*e i ne mešaj Svetlanu u ovo: Lukas objavio žestok rat Karleuši i neće stati!

Autor:

Zabava

31.08.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa Jelene Karleuše i Ace Lukasa preko instagrama iz sata u sat dobija epilog, a sada je folker izneo prljav veš svoje nekadašnje prijateljice i žestoko joj zapretio da će nastaviti da priča ukoliko ona nastavi da ga omalovažava.

RepublikaFoto: instagram.com/senoritamilica, prntscreen
Sad joj je pripretio... Karleuša i Lukas

Ono što je Lukasa zabolelo jeste činjenica da Karleuša danima nipodaštava njegove sporobnosti pa mu je pisala kako je isečke iz novina koje je objavio dobio od nekoga, i da to nije njegova ideja. Kada je ovo pročitao, Lukas se razbesneo kao nikada:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E SAD JE STVARNO BILO DOSTA! UPOZORIO, ZAMOLIO DA PRESTANEŠ! SAD OBRATI PAŽNJU!! SAMA SI TRAŽILA! POŠTO ME I DALJE PERFIDNO POTCENJUJES, tj. pokušavaš, A UZ POMOĆ POJEDINIH MEDIJA KOJE OBJAVLJUJU SAMO ONO ŠTO TI KAZEŠ, EVO TI OBJAŠNJENJA: PRVO, OVO SA NALAŽENJEM PRES MATERIJALA, DOBRO ZNAŠ DA SAMO JA MOGU DA SMISLIM! DRUGO, DA NEŠTO ZNAŠ, KAO ŠTO NE ZNAŠ, TREBALA BI DA IMAŠ INFORMACIJU DA U NAŠEM GRADU POSTOJI USTANOVA KOJA SE ZOVE NARODNA BIBLIOTEKA (raspitaj se čemu služi) Izmedju ostalog tu je arhivirana sva štampa i ona je dostupna svakom članu biblioteke! E VIDIŠ KADA JEDNOM NEŠTO KAŽEŠ JAVNO TO JE UVEK DOSTUPNO, A TI I TEBI SLIČNI ŠTO POSERETE PA POJEDETE, MISLITE DA BAŠ SVI IMAJU KRATKO PAMĆENJE I KRATKU PAMET KAO VI!! ETO VIDIŠ KAKO SE JA SVEGA SETIM, A TO SVE ZATO ŠTO SAM OD SVAKOG OD VAS PONAOSOB PAMETNIJI BAR PO PET PUTA! TAKO DA AKO ĆEŠ DA J***Š TOGA KO JE OVO SMISLIO, TO ĆEŠ TEŠKO OSTVARITI JER IZA SVEGA STOJIM JA GLAVOM I BRADOM I JAVNO! A TEBI BI BOLJE BILO DA UMESTO DA PRETIŠ DA ĆEŠ NEKOG JEBATI, OBRATIŠ PAŽNJU KO TEBE J**E, DA NE BI CELA ZEMLJA POSLE PREŽIVLJALA TVOJE “MORALNE TRAUME“. REKAO SAM TI I UPOZORIO TE, NE GLUMITE OVDE MORALISTE, TI PRIČAŠ NEKOME O MORALU, TI POMINJEŠ KRIMINALCE, SRAM TE BILO! HOĆEŠ DA NAPIŠEM SA KOLIKO SI KRIMINALACA RADILA ONO ŠTO PRETIŠ SADA DA ĆEŠ TI NEKOM RADITI! ALO BRE, POKRIJ SE UŠIMA I KADA IZGOVARAŠ NEKA IMENA USTANI MIRNO I STOJI KAO DA SLUŠAŠ HIMNU! BEDO POKVARENA, TI ĆEŠ NEKOG DA J***Š! PA MOGUĆE, JER TEBE VIŠE NEMA KO...... A SAD ĆEŠ DA VIDIŠ KAKO MENE RADE KO VOLA A OKO TEBE SVE PRIJATELJI..... AKO SAM JA VO, ONDA GUSKO JEDNA, ZATVORI SE U SOBU I NE IZLAZI NIGDE, I ZABORAVI I MENE U CECU, JER ZNAŠ I SAMA ŠTA SVE MOŽE DA SE DESI AKO ME IZNERVIRAŠ! OVO JE SVE MALO I NIŠTA, TOGA SI VALJDA SVESNA!!!OSTAVI ME NA MIRU, I NE MEŠAJ SVETLANU U OVO! ŽENA NEMA SA OVIM NIŠTA! Dobro znaš kakav sam kad me naljute!!! A SADA SI ME SAMO MALO ZACNULA!!! NEMOJ DA ME NALJUTIŠ, TERAJ SE BRE VIŠE U K***C, OTKAČI SE OD MENE, INAČE TI DOBRO BITI NEĆE! A MENI MOŽEŠ DA PIŠEŠ ŠTA HOĆEŠ, SVE ŠTO TI MENI MOŽEŠ DA URADIŠ, MANJE SVRBI NEGO UJED KOMARCA!

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Aug 31, 2019 at 9:05am PDT

- E, sad je stvarno bilo dosta! Upozorio, zamolio da prestaneš! Sad obrati pažnju! Sama si tražila! Pošto me i dalje perfidno potcenjujes, tj. pokušavaš, a uz pomoć pojedinih medija koje objavljuju samo ono što ti kazeš, evo ti objašnjenja: prvo, ovo sa nalaženjem pres materijala, dobro znaš da samo ja mogu da smislim! - počeo je Lukas obraćanje Karleuši i nastavio:

- Drugo, da nešto znaš, kao što ne znaš, trebalo bi da imaš informaciju da u našem gradu postoji ustanova koja se zove narodna biblioteka (raspitaj se čemu služI) između ostalog tu je arhivirana sva štampa i ona je dostupna svakom članu biblioteke! E, vidiš, kada jednom nešto kažeš javno to je uvek dostupno, a ti i tebi slični što po*erete pa pojedete, mislite da baš svi imaju kratko pamćenje i kratku pamet kao vi! Eto vidiš kako se ja svega setim, a to sve zato što sam od svakog od vas ponaosob pametniji bar po pet puta! Tako da ako ćeš da j***š toga ko je ovo smislio, to ćeš teško ostvariti jer iza svega stojim ja glavom i bradom i javno! A tebi bi bolje bilo da umesto da pretiš da ćeš nekog je*ati, obratiš pažnju ko tebe j**e, da ne bi cela zemlja posle preživljala tvoje 'moralne traume'. Rekao sam ti i upozorio te, ne glumite ovde moraliste, ti pričaš nekome o moralu, ti pominješ kriminalce, sram te bilo! Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što pretiš sada da ćeš ti nekom raditi! 'Alo bre, pokrij se ušima i kada izgovaraš neka imena ustani mirno i stoj kao da slušaš himnu! Bedo pokvarena, ti ćeš nekog da j***š! Pa moguće, jer tebe više nema ko... A sad ćeš da vidiš kako mene rade ko vola a oko tebe sve prijatelji... - napisao je Aca koji se tu nije zaustavio:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Baš se razbesneo... Aca Lukas

- Ako sam ja vo, onda gusko jedna, zatvori se u sobu i ne izlazi nigde, i zaboravi i mene i Cecu, jer znaš i sama šta sve može da se desi ako me iznerviraš! Ovo je sve malo i ništa, toga si valjda svesna! Ostavi me na miru, i ne mešaj Svetlanu u ovo! Žena nema sa ovim ništa! Dobro znaš kakav sam kad me naljute! A sada si me samo malo žacnula! Nemoj da me naljutiš, teraj se bre više u k***c, otkači se od mene, inače ti dobro biti neće! A meni možeš da pišeš šta hoćeš, sve što ti meni možeš da uradiš, manje svrbi nego ujed komarca!" napisao je Lukas u objavi na Instagramu, pa napravio lom na ovoj društvenoj mreži. 

RepublikaFoto: youtube.com/ BALKANAC
Iznervirala Lukasa do ludila... Jelena Karleuša

A Jelenina poruka koja je razbesnela Aca bila je ova:

-  Vidi... Aco... Ovaj pres materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ, sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasn oje ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te 'nafte'. Je*aću ih ja kao i do sad. I da - u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. 'Aj' sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje sa tobom. Poz - objavila je Jelena i žestoko iznerviralal Lukasa.

Foto: instagram.com/karleusastar
Rat se nastavlja...

Podsetimo, Lukas i JK oštro su se sukobili na društvenim mrežama pošto je pevač stao u odbranu Cecine ćerke koju je pop diva isprozivala. On se upustio u rat od kog se sve trese posle brutalne objave sa Instagarama u kojoj se prozivaju Ceca i njena deca - naime, Jelena je prozvala prvo sve koji su došli na rođendansku žurku Lukasovog prijatelja, a pošto joj je Aca odbrusio, ponovo se oglasila JK tražeći da joj se folker izvini udarajući najniže na Cecinu ćerku Anastasiju, nazivajući je mutavom zgaženom mačkom. Karleuša je na društvenoj mreži potkačila i biznismena Dragoslava Ilića koji je u Srbiju došao kako bi proslavio rođendan, a odmah joj je na isti način odbrusio Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

01.09.2019 07:32

Nisam znala da je Aca ovako upoznat sa njenim mnogim tajnama.