Ljubi mladog frajera za kojim će otkinuti sve devojke: Ovo je novi dečko Dare Bubamare!

Autor: Alo!

Zabava

31.08.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara je već dva meseca u vezi sa mladim belgijskim biznismenom Sašom Pešićem.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dara Bubamara

Naime, pevačica i Saša Pešić u vezi su, kako smo saznali, skoro dva meseca, a svoju vezu kriju od očiju javnosti. Dara ne želi da se eksponira javno zbog toga što je sve još u ranoj fazi, ali i zbog njenih pređašnjih propalih veza.

- Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi - ispričao je izvor blizak ovom paru koji je insistirao na anonimnosti, a koji je dobro upoznat sa detaljima ove ljubavne priče. Dara i Saša su se, kako nam je rekao, upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu. 

- Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmeh, ali i mlade godine - kaže izvor.

Foto: instagram.com/printskrin
Saša Pešić

Nakon tog susreta u restoranu, kako nam je rekao, njih dvoje su razmenili brojeve telefona, ali su se i zapratili putem društvenih mreža, te jedno drugom odmah počeli da lajkuju i komentarišu fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i otpočeli romansu, krijući je od svih. 

- Za njihovu vezu zna mali broj ljudi. Dara želi da ga zaštiti od medija i znatiželjnih pogleda, pitanja... Želi da se uveri da je veza ozbiljna, pa da je tek onda obelodani - završava izvor priču.

Dara nije potvrdila vezu sa biznismenom, ali nije ni demantovala.

- Sve što vam mogu reći je da sam srećna i da mi je lepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Volela bih da privatni život zadržim za sebe - rekla je Dara Bubamara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasko

31.08.2019 17:30

I koji joj je ovo po redu?

Odgovori 12 0
pula

01.09.2019 06:47

Njoj je mladje uvek sladje.