Rasta uzeo Ani ćerku!

Autor: Svet

Zabava

30.08.2019

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešne letnje sezone Stefan Đurić Rasta otišao je na odmor, ali ne sa nekom devojkom ili prijateljima, već sa svojom ćerkom Tarom.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta i Ana...

Reper je u dogovoru sa Anom Nikolić uzeo dete, ali na put je poveo i dadilju, a za to vreme njegova bivša supruga može da se posveti finalnim pripremama za veliki povratak.

- Rasta i Ana su u super odnosima, ali nju je iznenadilo to što je tražio da ide sa ćerkom na more. Ipak je dete malo, on je muškarac, prenaporno radi i očekivala je da se posveti sebi. Naravno razmišljala je kako će se snaći, ali kada je rekao da bi poveo dadilju, bez razmišljanja mu je dala saglasnost - kaže izvor i dodaje:

- Rasta je prvo planirao da odu u Crnu Goru jer je bliže, ali onda je shvatio da je bolje da krenu kolima za Grčku. U Crnoj Gori ga svi poznaju i saletali bi ga, a ovamo će imati privatnost i niko neće juriti njega ni dete.

Njih dvoje sada uživaju, svaki dan su na plaži, a Ana je sa ćerkom redovno na vezi. Za to vreme ona ima gomilu stvari da završi, jer već u septembru izbacuje svoju prvu pesmu posle duže pauze.

Inače, Ana se na svom profilu na Instagramu hvali kako je opet smršala i ponovo izgleda kao nekada, ali priznaje i da je sada ozbiljno navučena na teretanu, što nije nimalo loše. Bolje nego na slatkiše ili šampanjac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading