JK ponovo proziva folk divu: Ne želim više da se viđam na sudu sa Cecom!

Autor:

Zabava

30.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeleni Karleuši očigledno juče nije bio dan, pa se ponovo putem Instagrama obratila balkanskoj zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, a u podužoj poruci pokušala je da opravda prethodne postupke, koji se tiču prozivanja i vređanja njene naslednice Anastasije Ražnatović.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ,M. RAFAILOVIĆ
Jelena i Svetlana...

Naime, mala od skandala je prokomentarisala činjenicu da Ceca non-stop na društvenim mrežama opravdava to što njena ćerka i sin podržavaju napade Ace Lukasa, koji se s Karleušom danima javno prepucava, te je navela da je i ona nečije dete. Jelena je ponovo vređala Cecinu decu i napisala da bi folk zvezda trebalo više računa da povede o karijeri i vaspitanju naslednika iako su njeni naslednici veoma kulturna i dobra deca, što je opšte poznato svima!

- Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja! Niko ne dira tvoju decu jer su odrasli ljudi, ali aman! Lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da oni nemaju društvene mreže i da su to deca. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman, ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj, rekla bi mu isto - napisala je pevačica na instastoriju.

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Ceca Aci zahvalila što joj je branio decu!

Folk diva Ceca Ražnatović se nedavno javno zahvalila prijatelju i kolegi Aci Lukasu što je branio njenu decu od Jelene Karleuše. Folk divu je dirnulo što je Aca stao u zaštitu njene porodice kada je JK prozvala Anastasiju zbog toga što je pevala na Ilićevom rođendanu.

- Emotivno sam doživela trenutak kada je Aca stao u odbranu moje dece. Postavio se kao roditelj koji zna kako izgleda kada ti neko dira nešto što ti je sveto, a deca to svakako jesu. I da su tuđa deca bila u pitanju, on bi isto tako reagovao, takav je čovek. Lukas je iskren čovek, šta misli, to i kaže. Uvek je bio zaštitnički nastrojen i pravi džentlmen. Anastasiju i Veljka poznaje od rođenja i jako je vezan za njih, a i oni njega obožavaju - rekla je tom prilikom pevačica o svom kolegi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kum

30.08.2019 13:11

Ne diraj Cecu i njenu decu.

grozni

30.08.2019 21:09

J.K. izgleda pokusava da spere sa sebe porno ljagu pljujuci druge. Toliko je zafrustrirana, isfolirana, ogorcena da joj iz ociju sevaju munje mrznje.