Nisu mi obezbedili uslove: Oglasila se Mira Karanović nakon skandala u pozorištu gde je psovala i bacala stvari!

Autor: Kurir

Zabava

28.08.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru smotre umetnosti Mermer i zvuci u Aranđelovcu trebalo je da se odigra predstava "Balava", u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Mirjana Karanović, međutim, umesto toga, nastao je pravi skandal.

Foto: printscreen
Mirjana Karanović

Kako je rekao Goran Braunović, koji se baš u tom trenutku tamo zadesio, glumica se ponašala neprimereno i agresivno jer joj nisu obezbedili uslove koje je zahtevala.

- S obzirom na to da radim u starom pogonu "Knjaz Miloš", bio sam tada na parkingu u blizini Otvorene scene, gde je trebalo da se održi predstava. Imali smo rezervisano nekoliko mesta na kojima su stajale palete. Kada sam upitao ko je parkirao svoja auta i pomerio ih, pojavila se Mirjana Karanović. Ona je odmah počela da urla, psuje i baca palete - kaže Goran.

- Bio sam veoma iznenađen takvim nedoličnim ponašanjem glumice njenog renomea. Koliko sam shvatio, u tom trenutku ona je besno odlazila iz Aranđelovca jer nije dobila uslove koje je očekivala. Nije birala reči kada je psovala i ljude u ovom gradu, i organizaciju, i sam grad. Urlala je: "Neću ja da glumim u nekoj šumi bez svetla, ovo je vukoje*ina" - priča Braunović i dodaje da mu je besna glumica pretila i ministrom policije ako joj nešto kaže.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Mirjana Karanović

- Strašno mi je da glumica daje tako loš primer. Bilo je okolo i male dece i roditelja, a ona se ponašala bahato. Ne znam zašto joj se toliko nije dopala scena, pa na njoj su tolika velika imena tradicionalno dolazila. Sećam se i velikog Nebojše Glogovca. Kako njima nije smetalo, a njoj toliko ne valja - zaključio je sagovornik.

- Ja ne mogu tako više. Imam mnogo godina iskustva iza sebe i nalazim se na tom mestu na kom se nalazim baš zato što imam kriterijume i očekujem da se to poštuje. Publici ću da dam sve, svoj maksimum, ali moraju da se obezbede uslovi - rekla je Mirjana.

Fond Hartefakt poslao je saopštenje povodom otkazivanja predstave:

- Izvođenje je otkazano odlukom produkcije, dva sata pre početka predstave, jer domaćini nisu obezbedili minimum uslova za igranje predstave. Apsolutno je netačno da je glumica Mirjana Karanović otkazala igranje, a još manje je tačno da je reč o "hirovitom" činu ili da se nekome nije dopao Aranđelovac ili konkretna manifestacija Mermer i zvuci, ili sam aranđelovački park. Do poslednjeg trenutka, uprkos svemu, pokušavali smo da obezbedimo minimum uslova ličnim angažmanom naše organizatorke. Vrhunac neprofesionalnog i nesposobnog ponašanja ogledao se nizu pretnji, opravdanja i napada na članove našeg tima - napisali su između ostalog iz Hartefakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading