Kaća zanemarila savete lekara i sada ispašta: Zabranili su mi aktivnosti, a ja sam imala nastup!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.08.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić pre mesec dana bila je hitno hospitalizovana zbog ozbiljne infekcije bubrega zbog čega je oko dve nedelje boravila na lečenju u bolnici.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Nije slušala doktore... Kaća Grujić

Pevačici, koju si lekari pustili na kućno lečenje na njenu odgovornost, bile su zabranjene aktivnosti. Međutim, Kaća se ipak pojavila na festivalu "Music Week" gde je održala žestok nastup.

- Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup. Kada budu videli, plašim se da će me ubiti - rekla je kroz smeh Katarina.

RepublikaFoto: Republika
Oduševila publiku, izneverila lekare... Kaća

Međutim, i pored saveta lekara koje nije poslušala, Katarina se pojavila u haljini od kristala koja je bila teža od 5 kilograma.

- Kada sam ga videla taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak, jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vredelo. Srećom, ništa nije puklo. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam - ispričala je kroz smeh Grujićeva i dodala da se plaši šta će joj lekari reći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading