Objavila fotku odmah nakon ubrizgavanja botoksa i hijalurona: Svi u šoku kako izgleda Dušica!

Autor:

Zabava

27.08.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da se podvrgava estetskim korekcijama, ubrizgavanju botoksa i hijalurona, a često objavljuje i fotografije bez šminke.

Foto: printscreen/instagram
Pokazuje lice i sa šminkom i bez... Dušica Jakovljević

A najnovija fotografija ukazuje na to kako Dušica izgleda odmah nakon brojnih tretmana. Jakovljevićeva je odlučila da svojim pratiocima pokaže kako izgleda bez šminke, a odmah posle ubrizgavanja botoksa i hijalurona, što je i potvrdila:

- Često se devojke odlučuju za estetske zahvate posle kojih su modre, otečene, ne mogu na ulicu, kriju se par dana da ih niko ne vidi. Ovako ja izgledam sat vremena posle senčenja obrva i pet minuta nakon intervencije botoksom u predelu čela i obrva i korekcije usana hijaluronom. Jako je važno da odaberete ljude koji umeju da rade svoj posao, posebno kada govorimo o intervencijama na licu. Naše lice je naša lična karta - poručila je Jakovljevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Adam

27.08.2019 19:26

Lele, kakva je bez šminke!

Odgovori 12 0
Slavko

27.08.2019 20:06

Brzo se našminkaj. Štrašna si.