Karleuša liči na bager: Lukas ponovo udario na Jelenu!

Autor:

Zabava

26.08.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas proteklih dana vodi pravi rat sa Jelenom Karleušom, ali i sa Lepom Brenom koja mu za razliku od svoje koleginice nije odgovarala na prozivke.

Foto: instagram.com/printscreen
Opet je potkačio... Aca Lukas i Jelena Karleuša

A pred sam nastup na festivalu "Music Week", Aca je za emisiju "Ekskluzivno" prokomentarisao to što je napao Jelenu Karleušu i branio decu svoje prijateljice i koleginice Svetlane Cece Ražnatović.

- Svako ko napadne moje prijatelje i njihovu decu, dobiće odgovor. Za mene deca su svetinja i naravno da ću se oglasiti svaki put kada neko udara na njih. I to ste videli i sami. Mada ono poređenje biciklom na Rusiju je bilo malo pogrešno. Ajde da je napisala (Jelena) motikom na bager, to bi bilo u redu jer više liči na bager - ponovo je Karleušu "bockao" Aca Lukas.

Foto: printscreen/instagram
Ne da na svoje prijatelje... Ceca i Aca

Osim ove izjave, Lukas je u pomenutoj emisiji javno istakao da su najveće dve zvezde među ženskim pevačicama njegove drage koleginice:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/ printscreen/instagram
Lukas tvrdi da su njih dve najveće zvezde... Ceca i Maja

- Evo možemo da pričamo koliko je neko imao ljudi u Cirihu, u Beču, bilo gde. Govorim o činjenicama i zato tvrdim da su najveće dve zvezde među ženskim pevačima Svetlana Ceca Ražnatović i Maja Berović - bio je konkretan Aca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

26.08.2019 13:03

Za Bager treba veliki, dugacak i debeo akumulator, da bi se upalio.

Odgovori 14 1
Caca

26.08.2019 16:59

Potpisijem za sve sto je rekao Aca car.

Odgovori 11 1