Marinu ne spominje: Darko Lazić otkrio ko mu pruža najveću podršku!

Autor: Kurir

Zabava

26.08.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić uveliko se vratio nastupima, a jedan od najspektakularnijih održao je na "Music Week" festivalu na kom je, kako je sam priznao, imao ogromnu tremu.

Foto: Promo foto
Nije osećao bolove od treme... Darko Lazić

Pevač je prvi put održao koncert pred ovolikim brojem ljudi, a otkrio je da zbog treme nije imao čak ni bolove u nozi koju je operisao. Podsećanja radi, Lazić je prošle godine u oktobru imao tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio ozbiljne povrede karlice i noge koje i sada sanira:

-  Ovo je moj do sada najveći koncert, pa imam tremu. Nemam rituale pre nastupa. Izađem na binu i dam sve od sebe. Imam poseban repertoar pesama. Pevam osam svojih numera, četiri ili pet u čast Šabana Šaulića, dve ili tri Luisove, pa onda od mojih dragih kolega. Kod mene je u kući sve vreme Bejbi TV upaljen, tako da imam dosta dečjih omiljenih pesama - izjavio je Lazić koji nije krio da ima ogromnu tremu.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ćerku Lorenu dugo nije video... Ana i Darko sa mezimicom

- Super se osećam. Od treme me čak ni noga ne boli. Ceo život sam bio kratko ošišan i ispravljao kosu, a sad sam kovrdžav i puštam je. Moram malo da se pohvalim - rekao je Darko, koji je potom otkrio ko mu je najveća podrška. Međutim, verenicu Marinu Gagić koja mu je nedavnio rodila sina Alekseja, nije spomenuo kada je pričao o podršci koju mu pružaju bliske osobe:

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Verenicu ne spominje... Marina i Darko

-  Podrška su mi uvek ćerka Lorena, sin Aleksej, majka... Iako nisu sada tu, ali me uvek podržavaju. Sin je super, samo ručka i spava. Mirna je i dobra beba. Lorena je kod babe u Užicu i verujem da ću je videti uskoro jer sam je baš poželeo. Čuli smo se telefonom. Čekam da je dovedu kod mene pa da upozna svog brata jer se dosad još nisu videli - završava pobednik "Zvezda Granda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goca

26.08.2019 07:52

Najveca podrska mu je Marina. Zatrudnela je namerno da bi mu dala volju za borbu za zivot. Ali on to ne zna da ceni.