Bahata Brena se pohvalila: Imam kola i za pijacu i za šoping

Autor:

Zabava

25.08.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je pred svoj nastup na Music week festivalu na pitanje novinara o broju kola koje poseduje otkrila da ima nebrojeno automobila u svom vlasništvu i da svaka od njih imaju svoju namenu i razloge zbog kojih ih poseduje.

RepublikaFoto: youtube.com/Lepa Brena
Lepa Brena...

Naime, ona je o broju kola pričala sasvim opušteno i kao da je svakodnevna pojava da postoje kola kojima se ide u prodavnicu, pa posebna za pijacu i tako za svaku potrebu po jedna.

- Mislim da je neumesno da pričam o broju automobila koje posedujem jer ih zaista imamo dosta. Mi imamo automobile koji su radni i koji su paradni. Imamo jedan za pijacu, za šoping i tako sve redom, u zavisnosti gde idemo. Ja bih volela da imam smart automobil jedan da mogu da parkiram gde god hoću, ali Boba mi ne dozvoljava da kupim jer on kaže da nisu bezbedni. Ja sam veoma nervozan vozač, mnogo psujem u vožnji. Inače, ja poštujem pravila i sviđa mi se što su nam putevi sve bolji i parking-mesta označena, tako da moram da pohvalim takve stvari, drago mi je i što se plaća parking - rekla je pevačica i otkrila kako voli da letuje.

- Ovog leta idem na zasluženi odmor sa prijateljicama, to će biti žensko letovanje i odmaranje jer sam sa muškarcima celog života. Prija mi žensko društvo.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Boba mi kupuje novu jahtu

Pevačica nam je otkrila da je već videla i rezervisala veću jahtu. Naime, pevačica je rekla da je ona izabrala jahtu koja joj se sviđa, ali da je oko kupovine i dogovora zadužen njen suprug Boba.

- Sa brodovima vam je kao kod ribara, kažu kad upecaju ribu od 50 centimetara, da je ajkula od nekoliko metara. E, ista je priča sa brodovima. Kada kupite manji, posle tražite veći i lepši, ali te moje želje ispunjava Boba, tako da ja to izaberem, dođem i kažem koji ću i on sve reši - kaže Fahreta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zajac

25.08.2019 20:26

Samo bahato. Trazi da ti Boba kupi auto na struju.

Odgovori 18 0
pula

26.08.2019 12:32

@Zajac - Voziće se besplatno pošto ne plaća struju.