Aca Lukas brutalno izvređao pevačicu: Brena je cirkusantkinja i istrošena protuva!

Autor:

Zabava

26.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas preksinoć je izneo salvu uvreda na račun koleginice Fahrete Živojinović poznatije kao Lepa Brena. Lukas je nastupio na Ušću u okviru Music Week festivala pred najvećim do tada zabeleženim brojem posetilaca, dok je pre njega nastupala folk zvezda Lepa Brena, koju je pevač isprozivao kao nikada dosad.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY/Lepa Brena
Brena i Lukas...

Naime, tokom Breninog nastupa Lukas je davao intervju za sedmu silu i tom prilikom rekao za Brenu da je cirkusantkinja koja je došla tu kao njegova predgrupa za nastup.

- Ja večeras imam koncert, ovi momci će da sviraju, ja malo da klavir sviram i pevam. Ja ne radim u cirkusu. Nikad u životu nisam imao ovakvu predgrupu za koncert, to su neki artisti, pirotehnika i slično. Mislim da su žrebom izvlačili ko kad peva, trebalo je prvi da pevam. Žrebom je izabrano da nastupam posle cirkuske trupe, ali ne znam ko je ta cirkuska predvodnica koju nazivate Lepom Brenom - rekao je Lukas za emisiju "Ekskluzivno TV Pink".

Nakon toga Lukas se obratio novinarima u toku trajanja nastupa Lepe Brene i rekao da na bini nema pevača i da on nikakvu muziku ne čuje.

- Ja ne čujem muziku sa bine, nemam pojma ko peva pre mene, samo vas novinare čujem. Vidim da me publika željno iščekuje i da je lepo zagrejana pred moj nastup - rekao je folker pred sam početak svog nastupa, dok je Brena i dalje bila na bini.

Tu nije bio kraj Acinim prozivkama, te se obratio i publici pred poslednju pesmu koju je otpevao pred prepunim Ušćem. Pevač je ponovo prozvao Lepu Brenu i njen bend rekavši:

RepublikaFoto: e-stock agency
Lepa Brena...

- Ova predgrupa sa cirkusantkinjom na čelu može da me poljubi u dupe.

Dan nakon koncerta Lukas je bio revoltiran time što su, po njegovoj proceni, mediji više pisali o nastupu Lepe Brene, nego o njegovom, te joj je posvetio i objavu na društvenoj mreži Instagram.

- Pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz guzice onoga ko vas je platio da pišete o usranom nastupu kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom priotehnike u ful plejbek izvođenju. Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće, ne morate da pišete, ali i ja sam nastupio, doduše, bez vatrometa, to jest, cirkusa. Vatromete smo ostavili za "artiste". Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Popišao sam se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračicama i plejbeku pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće Ilije Čvorovića. Nikada mi nećeš moći ništa ni ti niti bilo ko od vas, estradnih protuva. Sada se ližite sa onom (Jelena Karleuša, prim. aut.) što vas deset godina proziva najpogrdnijim imenima, a one koji su bili uz vas i onda kada su svi hteli da vam je*u mater, njih smatrajte za neprijatelje - napisao je, između ostalog, Lukas na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas...

 Aca: Nikad nisam imao ovakvu predgrupu za koncert. Žrebom je izabrano da nastupam posle cirkuske trupe

Podsetimo, neprijateljstvo između Brene i Lukasa nastalo je kada je pevačica povela Acinu tadašnju ženu Sonju Vuksanović sa sobom u Majami, gde ima kuću i gde ju je upoznala sa Markom Jarićem. Sa Jarićem je kasnije Sonja imala aferu, za šta je Lukas saznao po njenom povratku u Beograd. Osim razvoda i javnog skandala, Aca od tada ne može da smisli Lepu Brenu jer nju krivi za to što je nabacila njegovu suprugu košarkašu.

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram

Maja i Ceca su najveće ženske zvezde

Lukas je prokomentarisao i koleginice sa estrade, te istakao da su dve najveće ženske balkanske zvezde Maja Berović i Ceca Ražnatović.

- Maja je trenutno najpopularnija pevačica, uz Cecu, na ovim prostorima, u stvari jedino ona i Ceca su realno popularne. Ovo sve ostalo je idi mi, dođi mi. Sve one su samo prave zvezde, ostale su zvezde na napumpavanje. Ako neko misli drugačije, neka se javi, ja imam sve podatke i po broju prodatih karata i koliko je ko ljudi imao u inostranstvu - rekao je folker.

Foto: instagram.com/karleusastar

Karleuša ne sme da dira Cecinu decu

Pevač se osvrnuo i na Karleušine napade na decu Svetlane Cece Ražnatović i rekao da je to razlog svađe koja se dogodila i da to shvata kao ličnu uvredu.

- Cecina deca su kao moja deca. Ko njih dira, znači da dira mene. Ceca i ja smo takvi prijatelji da možemo da se mirimo i sporečkamo, ali to je normalno među prijateljima. Ja ću uvek stati iza nje i njene dece jer je to moja životna obaveza jer ja znam zašto, a i tako želim. Deca su mi najranjivija tačka u životu, ko dira decu mojih prijatelja, dira moju decu - rekao je folker vidno izrevoltiran samim prisećanjem na tu situaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasko

26.08.2019 05:19

Brena ce brzo da ga kazni. Izletece kao kufer iz Granda.

Zajac

26.08.2019 05:57

Zla Brena je vec potpisala otkaz.

Masa

26.08.2019 12:05

Cikica se nasmrko pred nasiup da izdrzi pa ne zna sta lupa.