(FOTO) Koga to Kija drži za ruku u prvom redu?! Pojavila se slika sa pevačicinog nastupa!

Autor:

Zabava

25.08.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i dalje puni klubove na krilima slave iz Zadruge 1 gde je dominantno pobedila i postala heroj svih prevarenih žena.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Da je Kockareva odlično iskoristila svojih 5 minut slave, svedoče i brojni nastupi i ogroman broj fanova koji svakodnevno dolaze kako bi slušali njene pesme, ali i videli svoji heroinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nije moja pesma ali kao da je moja❤️

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Aug 24, 2019 at 10:00am PDT

Sada, ona je podelila jednu fotku na kojoj se vidi kako je neko drži za ruku iz prvog reda publike sa njenog poslednjeg nastupa. Ova interesantna fotka na prvi mah je zaintrigirala sve jer se učinilo da je drži muškarac, ali ipak, kada se malo bolje zagleda, vidi se da se radi o ženi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️????? #kijakockar

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Aug 24, 2019 at 9:40am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lea

26.08.2019 14:16

Kopira bivšeg muža,pa pokazuje.Niti je on imao devojku, niti ona dečka,lupetaju i zaglupljuju narod.Dokle više sa ovim,koga briga šta oni radi,koga drže za ruku nogu,e jeste vam i vest,sad mogu da odahnem.Previše prostora dajete ovim svingerinma,bar Srbija ima previše pevača, pišite o njima,ne da stalno gledate na instagramu šta su ovo dvoje objaili i odmah prenosite.Dokle više?Zašto im dajete na važnosti,niti je on neki frajer,nitiona riba.Razveli se dobro unovčili i sada nek nas ostave na miru.Ne smarajte nas više sa ovakvim glupostima!

Odgovori 4 15