Darko ponovo sa ćerkicom: Lorena se vraća u Srbiju da upozna brata!

Autor: Srbija danas

Zabava

25.08.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je u nekoliko navrata izjavio kako skoro dva meseca nije video svoju ćerkicu Lorenu, s obzirom na to da ju je mama Ana Sević odvela na letovanje.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko nekada sa Anom i Lorenom

Ipak, reklo bi se da će do susreta ubrzo i doći, pošto je pevačica na svom Instagramu obavestila pratioce da se odmor završio i da se vraća kući. 

Ona je objavila nekoliko snimaka iz aviona, jasno pokazujući koliko joj je žao što se letovanje završilo. Darko ne krije da jedva čeka da vidi svoju naslednicu, kako kaže mnogo je se uželeo, a takođe čeka i priliku da Lorenu upozna sa njenim bratom.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial

- Lorena je u Užicu, kod babe, dolazi uskoro, nadam se da ću je uskoro videti, uželeo sam je, čuli smo se telefonom i ona je mene, jedva čekam da je vidim. Još nije videla brata, ovo će biti prva prilika sada, kad dođe kod mene. Nisam hteo da ga upozna preko video poziva, čekam da dođe kod mene da ga upozna lepo, mislim da je to najbolje - izjavio je Darko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zeljko

25.08.2019 11:37

Ni pre letovanja nije video cerku.