"Ne diraj Lunu stradaćeš": Maca zapretila Kiji pa otkrila: Znam ko te je*e!

Autor:

Zabava

25.08.2019

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je Luna Đogani objavila je svoj prvenac „Deveti krug“ koji broji preko pet miliona pregleda. Pesma nikoga nije ostavila ravnodušnim, te je zbog nje izbio pravi rat između Luninih i Kijinih fanova.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Maca Diskrecija

Na društvenim mrežama pokrenula se prava rasprava oko toga ko bolje peva, a Kijini fanovi potegli su novu teoriju da Luna navodno ne peva pesmu i da nije njen glas, već da je sve otpevala Antonia Gigovska dok je Luna „otvaračica usta“.

- Ovo ne peva ona, nije njen glas”, “Kako te nije sramota da ovo objaviš? Ni traga tvom glasu”, “Previše je providno da su u pitanju vokali Antonije Gigovske”, “Sve bi to bilo okej da te nismo slušali na Zadrugoviziji, gde ti je tad bio ovakav glas?”, “Luna voli tuđe pa to ti je, tuđi muž, tuđa kolekcija, sad tuđi glas - ređali su se komentari.

Nakon svih prepirki u Luninu odbranu po ko zna koji put stala je bivša zadrugarka Senada Nukrić Maca, te je otvoreno zapretila Kiji na svom instagram storiju, oslovljavajući je sa „kujom“.

-Moj dečko je bio u društvu kuje (Kije) tako da sve znam, ko je je*e. U šemi je nije u vezi, ne diraj Lunu stradaćeš - stoji u Macinom storiju.

Foto: instagram.com/macamegastar

Zanimljivo je da ovaj amozitet između bivših zadrugarki traje poprilično dugo. No, mnogi se pitaju da li je to stvarno tako ili je samo lični marketing u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading