80.000 POSETILACA PRVOG DANA MUSIC WEEKA NA UŠĆU

Autor: Republika

Zabava

24.08.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo veče beogradskog Music Week festivala nadmašilo je sva očekivanja! Osamdeset hiljada ljudi prošlo je kroz festivalske kapije na Ušću, tokom prvog od tri festivalska dana.

RepublikaFoto: LCF Mediia
Veliko interesovanje

Beograđani i gosti Beograda uživali su sinoć u spektakularnim koncertima Saše Kovačevića, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Dragane Mirković i Dženana Lončarevića.

Hiljade posetilaca pohrlilo je na Ušće već u 19h kada su festivalske kapije otvorene. Sjajni Saša Kovačević otvorio je Music Week, a nakon njega je na scenu izašla Jelena Rozga. Šarmantnoj zvezdi sinoć je bio rođendan, pa su joj organiozatori i publika pripremili specijalno iznenađenje - tortu i čestitke!

RepublikaFoto: LCF Mediia

Jedan od miljenika beogradske publike, koji i sam ne krije da uvek sa zadovoljstvom nastupa u Beogradu, Toni Cetinski, održao je fantastični koncert. Nakon njega je na scenu stupila najveća zvezda narodne muzike, Dragana Mirković, čiji je beogradski nastup publika željno iščekivala već nekoliko godina, s obzirom na to da je poslednji koncert u glavnom gradu imala pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: Skymusic by Live Production

Za sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih časova pobrinuo se fenomenalni Dženan Lončarević, uz čije je hitove završeno prvo veče Music Weeka.

U nedelju, 25. avgusta, nastupaju Maya Berović, Senida, Buba i Džala, Coby, Sara Jo, Katarina Grujić i Angellina.

Ulaz na festival je besplatan uz skinutu besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading