Marko će izgoreti od ljubomore: Između Gastoza i Lune nije sve gotovo, snimak sve dokazuje!

Autor:

Zabava

24.08.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani je izjavila da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i da su nakon tog odnosa ostali drugari.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AmiG Show
Luna i Gastoz su se družili

Više puta je istakla kako joj je se Gastoz našao u životu kada joj je bilo najteže. Međutim, kada je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem, njen novi dečko joj je skrenuo pažnju da neće moći da nastavi druženje sa Nenadom.

Kada je Gastoz ušao u Zadrugu kao gost na jednoj žurki, Luna se samo pozdravila sa njim i nije progovorila više nijednu reč sa njim u toku večeri. Za medije je izjavljivala nakon izlaska iz Bele kuće da joj je Gastoz čestitao na pobedi, ali nije detaljnije otkrila o čemu su razgovarali.

Poznato je da je Luna plasirala svoju prvu pesmu "Deveti krug" i da su je mnogi Zadrugari podržali u tome i podelili njenu pesmu na svojim profilima na društvenim mrežama. Međutim, niko nije očekivao da će to uraditi i Gastoz.

Foto: instagram.com/gasttozz.official

Naime, Nenad je snimio klip u kom peva Luninu pesmu dok se vozio kolima sa bivšim učesnicima Zadruge Pavlom Jovanovićem i Milanom Petkovićem. Gastoz je sve vreme igrao i pevao svaki stih njenog prvenca.

Tagovao je Đoganijevu na snimku, ali ona nije taj klip podelila na svom Instagram profilu kao što je to radila kada su neki drugi Zadrugari i prijatelji pevali njenu pesmu. Ostaje da se zapitamo da li joj je Marko napravio ljubomornu scenu i zabranio da podeli njenu pesmu u Nenadovoj izvedbi.

Foto: instagram.com/gasttozz.official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mitar

25.08.2019 06:20

Ko mu je kriv sto o nemoralnu trebu, svi hoce da se ogrebu.