Uveliko spremni: Zvezde se opuštali uz koktele i najavili spektakularne nastupe na Music Week Festivalu!

Autor:

Zabava

22.08.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička lavina spušta se sa hladnog Kopaonika na vrelo Ušće - sve je spremno za prvo beogradsko izdanje Music Week festivala koji se održava od 23. do 25. avgusta.

Foto: Promo
Katarina Grujić

Tim povodom, upriličeno je druženje na matine zabavi, na kojoj su se okupile poznate ličnosti, učesnici i prijatelji festivala, kao i predstavnici medija.

Music Week festival se tradicionalno održava u martu na Kopaoniku već četiri godine za redom, a ovo će biti njegovo prvo letnje beogradsko izdanje. Na jednom mestu okupiće se najveće domaće i regionalne zvezde pop, trep i narodne muzike.

Festivalske kapije otvaraju se 23. avgusta u 19h, a Music Week otvara Saša Kovačević nastupom koji počinje u 20h. Iste večeri nastupaju još i Jelena Rozga, Toni Cetinski, Dragana Mirković i Dženan Lončarević.

RepublikaFoto: Promo
Lepa Brena daje izjave predstavnicima sedme sile

Drugo festivalsko veče, 24. avgust, rezervisano je za nastupe Lepe Brene, Nine Badrić, Ace Lukasa, Harija Mata Harija, i Darka Lazića

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Ulaz je slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App, koja se može skinuti sa Google Play i App Store-a. Skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

RepublikaFoto: Promo
Jelena Gavrilović

Međutim, za samo 2500 dinara, posetioci koji žele da podignu zabavu na viši nivo, mogu nabaviti ALL YOU CAN DRINK VIP PASS koji omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom večeri. VIP passovi dostupni su na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading