Ne zanima me Miloš Bojanić: Rokvić iznerviran na optužbe da je žigolo, žestoko odbrusio kolegi!

Autor: pink.rs

Zabava

22.08.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker i bivši učesnik rijalitija Miloš Bojanić izneo je niz optužbi na račun kolege Marinka Rokvića rekavši da je on ''žigolo'', kao i da ga finansira starija bogatašica, a javnost je ostala zatečena i njegovom izjavom da je njegov kolega čak dobio i stan od 200.000 evra od jedne poznate dame!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/ST/N. MANDIĆ
Marinko i Miloš

- On je žigolo. Vi se možda i ne sećate kada je ojadio jednu poznatu biznismenku. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da sada ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe, ako ne zbog para - naveo je Bojanić, između ostalog, a mi smo kontaktirali Rokvića kako bismo čuli šta on ima da kaže na ove optužbe od strane svog kolege.

Marinko je bio prilično iznerviran kad je čuo šta je rekao Bojanić, pa je samo kratko prokomentarisao:

- Ne, ne, ne čitam ja to... Ne zanima me Miloš Bojanić. Hvala i doviđenja - rekao je Marinko Rokvić i prekinuo poziv poprilično iznerviran.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading