Roditelji manekenke povređene na imanju milijardera zabrinuti: Evo kakvo je pravo Simonino stanje!

Autor: Alo.rs

Zabava

22.08.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je srpska manekenka Simona Andrejić (25) teško povređena na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53), obišla je svet.

Foto: facebook.com/Simona Andrejić
Zadesila je velika nezgoda... Simona Andrejić

Kako prenosi američki „Njujork post“, Simona je tokom vožnje na ziplajnu velikom brzinom udarila u drvo, od siline udarca zakucala se u drvenu platformu koja se nalazila 50 metara iznad zemlje, a s koje je manekenka visila skoro dva sata, sve dok Hitna pomoć nije stigla i spasla je.

Simona je, kako prenose američki mediji, polomila karlicu na nekoliko mesta, a isečene su joj i ruke, zbog čega su je ušivali u lokalnoj bolnici. Nakon toga, helikopterom je prebačena u bolnicu „Jejl Nju Hejven“, jednu od najpoznatijih bolnica u Sjedinjenim Državama.

Inače, nesreća se dogodila na Čuovom luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, koje se nalazi 15 kilometara od Njujorka, a u kojem je ovaj azijski milijarder 17. jula ove godine pravio žurku za svoje prijatelje, ali i za grupu modela, među kojima je bila i Simona. Nesreća se dogodila četiri dana kasnije, u nedelju, 21. jula.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Simona ga je tužila... Čin Ču

Ču je, kako piše američki list, posle nesreće obećao Simoni da će se „pobrinuti za sve“, smestio je u hotel sa pet zvezdica i dao joj „rols-rojs“ na korišćenje, kako bi svakodnevno mogla da odlazi na terapije i preglede.

Međutim, milijarder je odbio da plati normalnu odštetu za sve što je pretrpela i ponudio joj samo mesečnu nadoknadu od nekoliko hiljada dolara do kraja ove godine. Ona je ponudu odbila, budući da će je samo bolnički troškovi koštati znatno više. Zbog toga je odbila da koristi luksuzni automobil i iselila se iz hotela sa pet zvezdica.

Kada su američki novinari pozvali milijardera radi komentara, on im je spustio slušalicu, a njegov advokat nije želeo da komentariše slučaj. Srpska manekenka je, navodno, angažovala advokate i sprema multimilionsku tužbu, tvrdi „Njujork post“.

Foto: youtube.com/FASHIONTV CLUB
Simona Andrejić

- Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u zakonskim okvirima - izjavio je njen zastupnik Salvatore Straculo, poznati njujorški advokat za slavne ličnosti.

I dok američki mediji tvrde da Simona ne može da hoda, te da se kreće uz pomoć invalidskih kolica, njeni roditelji kažu da to nije tačno.

- Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me razumete i zahvalna sam vam na brizi - rekla je Lepa Andrejić.

Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, rekao nam je da su u etar puštene neistinite priče.

- Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći - bio je kratak Marko Andrejić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rale

22.08.2019 12:41

Milijarder će bez problema moci da isplati odstetu. I treba.

Stršljen

22.08.2019 14:10

Žurke,no coment.