Kockareva nastupila pred 20 srednjoškolaca: Kija puca na nastupima!

Autor:

Zabava

21.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Kija Kockar pevala je u Požegi pred samo dvadesetak srednjoškolaca!

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Kija Kockar

Naime, Slobina bivša je došla na zakazan nastup, ali prizor koji je zatekla nimalo joj se nije dopao. Naišla je na plastične čaše i mali broj devojčica i dečaka, koji su je željno isčekivali.

- Kija je došla u zakazano vreme i svi smo čekali da se pojavi. Možda joj se nije svidelo što pijemo iz plastičnih čaša, ali mi volimo što je ona došla i ako ona nije nešto baš bila oduševljena kad nas je videla jer je mislila da nas je više. Mi smo se dobro organizovali, skoro celo odeljenje iz naše škole je došlo da bismo je videli. Nije bila nešto raspoložena, čak je i jednoj našoj drugarici koja je vrisnula kad se pojavila na bini ljutito rekla: "Polako". Dalje smo nastavili sa žurkom i nama je bilo OK jer smo je podržavali u rijalitiju, a kada je završila, odmah je otišla - tvrdi naš izvor sa lica mesta.

RepublikaFoto: Printscreen
Kiji propao nastup

Podsetimo da je Kija postala popularna kada je ušla u rijaliti "Zadruga" kao prevarena žena i zadobila sažaljenje naroda.

U tom rijalitiju je izgubila muža, ali je dobila 50.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stepa

21.08.2019 06:18

Bez dobre reklame nema dobrog nastupa. Ocigledno da je to odeljenje organizovano doslo na nastup. A druga odeljenja nisu ni znala. A i narod iz tog mesta i okolnih mesta nije znao. Sve manje naroda dolazi na nastupe jer ima kod kuce TV i Internet.

Odgovori 26 7
pula

21.08.2019 11:40

Sve manje naroda dolazi na nastupe i manifestacije. Sve to mogu da vide kod kuće na TV ili Internetu. I kad dodju na neki nastup, pola njih gleda u mobilni.

Odgovori 12 3