Sanja se vraća na estradu, a nije isključen ni ulazak u rijaliti: Zašto da ne, dovoljno je reći da u njega danas uđeš kao nesrećnica, a izađeš kao pevačica!

Autor: Espreso.rs

Zabava

20.08.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Sanju Stojanović svi znaju iz perioda kada se sa Radom Manojlović i Milanom Stankovićem takmičila u "Zvezdama Granda", ali i po skandaloznom porno-snimku koji je ugledao svetlost dana baš u periodu takmičenja.

RepublikaFoto: Youtube/Instagram
Sanja nekad i sad

Pevačica je nekako prebrodila ovaj skandal i nastavila sa karijerom, koja i nije bila baš uspešna, te se povukla iz javnosti.

Danas ona ima supruga i decu i spremna je da se u punom sjaju vrati na scenu, koju kako navodi, nikada nije trebalo ni da napusti, te je navela da se kaje što nije iskoristila 'svojih pet minuta'.

– Pa, iskreno rečeno, kajem se. Smatram da sam bila baš mlada da bih u tom trenutku razmišljala kao sada - rekla je ona, a evo kako komentariše skandal o kome je brujala javnost pre 12 godina.

- Nisam bila spremna u tom trenutku da se nosim sa tim stvarima. Sada mi to ne predstavlja nikakav problem ni o tome da prokomentarišem ni da o tome nešto kažem. Tada mi je to bio takav tabu, ja sam tada imala 20 godina. Opet kažem, nezrelost je učinila svoje, nespremnost. Sada je to već nešto drugačije. Sa 30 i kusur godina malo drugačije razmišljam - kazala je Sanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stojanovic (@sanja.stojanovic.official) on Aug 19, 2019 at 8:51am PDT

Sanja je danas majka dvoje dece, a starije ima 12 godina, te je svesna da će pre ili kasnije morati da joj kaže za snimak koji je pre nekoliko godina isplivao u javnost.

– Pa, ćerka mi je starija. Ona sada puni 12 godina i sa njom me tek očekuje taj neki razgovor. Odnosno, da je pripremim, da je upoznam sa svim tim. Nekako je bila zaštićena od svega. Ona nema "Instagram", ona nema "Facebook", ona nije aktivna ni na kakvim mrežama i prosto nije upoznata sa tim, nije imala prilike da čuje, ali mislim da sada kako je starija i kako se meni ovo zakuvava, mislim da je vreme da obavim sa njom taj neki razgovor - rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stojanovic (@sanja.stojanovic.official) on Jun 1, 2019 at 6:07am PDT

Sanja je spremna da se vrati na estradu u punom sjaju, te najavljuje da će njen singl uzdrmati sve i da je jača nego ikada.

Pominjala se i kao potencijalna učesnica "Zadruge 3", što nije potvrdila, ali kaže da nema ništa protiv njih.

- Zašto da ne. Mada, rijalitiji se danas dosta promenio, danas je svaki rijaliliti postao Televisa Presenta. Kada u rijaliti uđeš kao nesrećna žena, a izađeš kao pevačica, onda šta tu više da dodam - rekla je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading