Nada Topčagić pevala pred 7.000 ljudi: Pobedila sam ih iako su me minirali!

Autor:

Zabava

20.08.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić napravila haos na saboru violina u Pranjanima gde je uprkos lošoj reklami uspela da okupi i mlado i staro.

Foto: Republika.rs
Nada Topčagić

- Reklama je izostala za moj veliki solistički koncert u Pranjanima. Održala sam koncert u mestu koje ima oko 1.000 stanovnika, a došlo mi je 7.000 - 8.000 ljudi, i to bez reklame. Bilo je završno veče manifestacije ''Sabor violinista'' - kaže Nada koja je ponosna jer su je ljudi podržali.

Pevačica je izjavila da je jako razočarana jer nije imala nikakvu reklamu.

Foto: Republika.rs
Atmosfera sa nastupa

- Nijednog dana moje ime nije spomenuto u reklami. Poludela sam. Nikada mi se tako nešto nije desilo. Na kraju sam prošla bolje nego svi koji su se danima reklamirali. Hvala svim Šumadincima, Pranjacima, Čačanima, Takovčanima, Koštuničanima i svima ostalima koji su došli i pevali sa mnom, uprkos tome što sam minirana, a ne znam od strane koga - kaže Nada za naš portal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

21.08.2019 09:05

Bilo je završno veče manifestacije ''Sabor violinista''. Zbog manifestacije je narod dosao. A Nada je bila samo jos jedna pevaljka na bini uz besplatan ulaz.

Odgovori 11 0