Hoće li ovo izazvati nemire u vezi Lune i Marka? Miljković pomešao sadašnju devojku sa Enom Popov, a evo šta je uradio!

Autor:

Zabava

20.08.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najavi za novu emisiju "Premijere" desio se do sada neviđeni blam! Ovaj biser Marka Miljkovića zasigurno će napraviti veliku pometnju.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Marko Miljković

Naime, u kratkom prilogu o tome šta nas očekuje sutra, pušten je delić intervjua sa Markom Miljkovićem, koji je pomešao svoju sadašnju devojku Lunu Đogani, sa bivšom devojkom Enom Popov.

- Dosta se ljudi interesuje kako nam je bilo u Egiptu. Kako je En... ovaj, Lunina pesma prošla - krenuo je da priča Miljković.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Marko i Luna

Nadamo se da se Luna neće iznervirati kada vidi ovaj prilog, pogotovo sada kada je sve došlo na svoje u njenom privatnom životu, pogotovo sada kada je njena pesma "Deveti krug" apsolutni hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

21.08.2019 08:00

Za sedam meseci veze ovo se nije desilo, mozda su ga iza kamere novinari pitali nesto za Enu, pa mu ostalo, zbunio se decko, svakom se moze desiti.

Živo

21.08.2019 08:41

Koliko ih je promenio, njemu svejedno.

Odgovori 10 0
Jelena

21.08.2019 12:06

Lapsus, mozda je pre intervjua citao komentare po svom Instagramu gde se ona spominje ili ga je novinar iza kamera nesto priupitao o njoj, pa mu ostalo njeno ime u glavi, svakom se moze desiti.

Odgovori 0 10