Ne znam šta ima da priča o pevačicama: Evo šta Lepa Lukić kaže o Bokiju 13 nakon afere "reket"!

Autor: Star

Zabava

19.08.2019

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su donedavno mnogi predstavnici domaće estrade negovali otvoreno blisko prijateljstvo sa Bokijem 13, mnogi od njih ga nisu ni spomenuli javno nakon što je objavljena vest o njegovom hapšenju.

RepublikaFoto: instagram.com/boki13official
Boki 13

Podsetimo, Bojan Jovanovski, kako glasi zabavljačevo pravo ime, već mesec dana je pod istragom zbog navodnog reketiranja, odnosno iznude novca u visini od osam miliona evra.

Kao što je već poznato, između ostalih, i Lepa Lukić bila izuzetno bliska prijateljica, a danas je upravo ona jedna od retkih koja pristaje da nadugo i naširoko da govori o Makedoncu.

- Ja Bokija poznajem devet godina. Upoznala sam ga kad smo oboje učestvovali u rijalitiju "Veliki brat". Od tada se čujemo i viđamo ponekad. Bila sam na otvaranju njegove televizije u Makedoniji, a nekoliko puta mi je sredio i tezgu za Novu godinu. Poznajem ga kao veoma finog momka, mogu sve najbolje da kažem za njega. E, sad šta je to bilo i šta je on uradio da ga uhapse, to pojma nemam - izjavila je pevačica.

RepublikaFoto: Republika
Boki 13 i Lepa Lukić

- Čujem da se neke pevačice plaše da on iz zatvora progovori, ja nemam pojma šta bi on rekao za njih. Veštački se diže tenzija. Iskreno, o njegovom hapšenju ne znam ništa, čujem iz medija i to je sve! - zaključila je Lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading