Tvoj muž mi to obećava već 10 godina: Ana Bekuta poslala Željku poruku preko Jovane!

Autor:

Zabava

19.08.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić gostovali su u jutarnjem programu Prve televizije kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, gde su između ostalog otkrili i kako je počelo njihovo poznanstvo, a zatim i ljubav.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ana i Mrka pričali o svojoj ljubavi...

Tri meseca je trebalo Mrki da osvoji Anino srce. Upoznali su se u novembru 2011. godine, ali njihova ljubav nije odmah počela.

- Bio je koncert Šabana Šaulića. U jednom momentu ulazi gospođa Bekuta bosa i meni Šaban kaže: "Ovo je Ana Bekuta". Ona otpeva dve pesme i ja platim te dve pesme, ona kaže: "Sklonite ruku sa mog struka, vi ste oženjen muškarac, imate burmu". A ja kažem: "Onda mi vratite pare!" - ispričao je Milutin.

- Naravno da pare nisu bile vraćene - dobacila je Ana.

RepublikaFoto: Prntscrin
Bekuta otkrila svoju neostvarenu želju...

- Posle je bio koncert mog druga Vlade Georgieva, na Dan zaljubljenih, kada smo se ponovo sreli i desilo se ono što je trebalo da se desi ranije - nastavio je Mrka.

- Neko kaže da je trebalo ranije da se sretnemo u životu, a ja mislim da smo se sreli baš u pravi čas. Kao dvoje ostvarenih ljudi, ja u svom poslu, on u svom, zaista lepo funkcionišemo - izjavila je Ana i dodala kako ih u životu vezuje samo ljubav, ništa drugo, kao i da je porodica jedina koja ima pravo da im postavlja pitanja u vezi sa njihovom ljubavnom vezom, budući da se godinama spekuliše kako su započeli vezu iz koristi.

Bekuta je potom otkrila da li postoji još nešto što je ostalo u njenom poslu kao neostvareno.

- Želim pesmu koja će biti kruna moje karijere - rekla je.

RepublikaFoto: e-stock/ D. Milutinović, Prntscreen
Željko nije ispunio obećanje... Bekuta i Joksimović

- Zar je nemaš? - zbunjeno je upitala Jovana, a zatim se Ana obratila Želju Joksimoviću.

- Imam. Ali mislim da moram da dobijem još jednu. Još jednu, potrebna mi je ta jedna. A to obećava tvoj muž deceniju... A ovo je poruka za njega, izvini. Eto, Željko, još ta jedna pesma, zadovolji mi dušu - poručila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

19.08.2019 14:20

Bila je to svaleracija dvoje matoraca.