Ona je novi član žirija "Zvezda Granda": Nastaće haos u studiju?!

Autor: Alo.rs

Zabava

18.08.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima se spekuliše o tome da li će se postava žirija Zvezde Granda promeniti, i ko će sedeti na tom mestu. Pričalo se o raznim imenima izvođača, jedna od njih je i Vesna Zmijanac.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ona će napraviti opštu pometnju... Vesna Zmijanac

Folk diva je otkrila da li će se priključiti fantastičnoj šestorki.

- Nemam ja vremena za to iskrena da budem.To je ozbiljan posao, ozbiljna snimanja ozbiljni sati provedeni tamo. Ja imam 3 kuće, unuku,ćerku, zeta, dok sve podmirim zaboravim da treba da spavam - rekla je pevačica, a onda nastavila.

RepublikaFoto: Promo
Vesna se pridružuje čuvenoj šestorki...

- Moram vam sad ispričati anegdotu za te kuće moje. Dok sam bila mlada zaljubim se u nekog klinca ja mlada, a on još mlađi i sretne mene Beba Selimović i kaže meni –šta će ti taj jebodar? Tebi treba gospodin koji će ti kupiti jednu kuču,drugu kuču, teću kuču (smeh). Tako da ja u ovim godinama dok sve obiđem dok vidim šta je gde procurelo, dok platim sve čestitke stvarno nemam vremena, ali lepo je to i veselo je - završava Zmijančeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading