Luna odmah iza Novaka Đokovića: Nećete verovati u čemu je Đoganijeva u samom vrhu posle tenisera!

Autor:

Zabava

16.08.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani karijeru je počela kao blogerka, ali se u tome nije pronašala zbog čega je sada odlučila da započne sa pevanjem. A iako ima mnogo pratilaca na instagramu, ipak nije bila u vrhu kada je reč o tome.

RepublikaFoto: Promo, Screenshot
Luna kao Nole

Međutim, broj Luninih stranica na društvenoj mreži instagram rastao je tokom prethodnih meseci velikom brzinom, a sada, više od mesec dana nakon završetka "Zadruge", Luna je druga na listi najpopularnijeg heataga među javnim ličnostima iz Srbije, jer je više od 107.000 ljudi u svojim objavama na Instagramu koristilo #lunadjogani.

Ipak dominira... Novak

Jedina javna ličnost sa ovih prostora koja ima veći broj haštagova od Lune Đogani je naš najbolji sportista svih vremena Novak Đoković, sa 219.000 korisnika haštaga #novakdjokovic.

Luna je tako za sobom ostavila mnoge poznate ličnosti, a nema sumnje da joj ovo i te kako godi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tigar

16.08.2019 21:19

To nista ne znaci. Vecina njih ne voli Lunu.

Odgovori 14 2
Šijan

24.08.2019 07:48

idemo malena samo jako. najbolja si. Svi, svi smo uz tebe. Tvoja armija polako a sigurno te vodi do vrha. Prelepa devojko, glavu gore, rzbila si novom pesmom, već je jpostala hit. TOP SI.