Nikolija Jovanović na ivici anoreksije? Pevačica trpi strašne bolove, ne jede i ne pije!

Autor: Svet

Zabava

16.08.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović nije se zaustavljala celo leto na Crnogorskom primorju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nikolija Jovanović...

Ona je spajala i po pet nastupa nedeljno bez slobodnog dana, da bi na kraju potpuno oslabila imunitet i da bi joj se to sve ozbiljno odrazilo na zdravlje, a pre svega na želudac.

- Nikolija je želela da nakon porođaja brže bolje povrati vitku liniju, pa je non stop gladovala i za kratko vreme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim imam i konstantne probleme sa želucem. Ima jake mučnine, a kada se i natera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša - otkriva izvor i dodaje da je upravo to razlog što je batalila pevanje.

- Nikolija nije htela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedelje provesti na moru, ali i po lekarima - zaključio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

16.08.2019 14:50

I ova se onesvestila. Ne idu zajedno nastupi, pijanke, putovanja, dijeta i skitanje.