(VIDEO) Lukas divljao, pa se slupao! Kolima se bahanalisao po centru Beograda!

Autor:

Zabava

16.08.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas je prekjuče manijačkom vožnjom i nesavesnim upravljanjem automobilom ugrozio svoj, ali i tuđe živote.

RepublikaFoto: Republika/ST/V. LUKIĆ

Naime, folker je išao Takovskom ulicom u želji da se uključi na Bulevar kralja Aleksandra, ali neprilagođenom brzinom, pa je udario u ivičnjak koji razdvaja dve trake pomenutog bulevara.

Na slikama i snimku do kojih je došla redakcija Srpskog telegrafa jasno se vide oštećenja BMW od udarca u ivičnjak. Pevač je nakon nezgode nastavio da vozi još nekih 100 metara i zaustavio se na prvom semaforu na koji je naišao gde je fotografisan kako izlazi iz kola i gleda u ogrebotine i ulibljenja koja su nastala prilikom tog nesrećnog slučaja.

 Aleksandar je nastavio s brzom vožnjom i prešao preko šina kroz crveno

Nakon toga je ušao u kola i ponašao se kao da ništa bilo nije i nastavio vožnju. Međutim, nasilnoj vožnji tu nije bio kraj. Nakon toga on je velikom brzinom krenuo i prešao kroz tri trake do tramvajskih šina, preko kojih je prošao velikom brzinom, a zatim je prošao kroz crveno u trenucima kada su se svetla na semaforu menjala. U istom maniru nastavio je u nepoznatom pravcu. 

RepublikaFoto: Republika
Aca voli brzu vožnju

Folker je u toku jurnjave i manijačke vožnje udario u ivičnjak na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske

Podsetimo, Lukasu nije prvi put da mu se ovakve stvari dešavaju. Protekle zime je takođe imao sličnu situaciju u kojoj je kolima udario u zadnji deo autobusa. Tom prilikom je pevač razvalio retrovizor. Izašao je iz džipa, pokupio razvaljene ostatke, pa otišao svojim putem. Vozač autobusa obavestio je nadređene, a izjavu je dao čovek koji je na licu mesta prepoznao Lukasa. U nenamernom čukanju nije oštećen autobus, već Acin auto, tako da pevač nije imao šta da plati i nije odgovarao, a i na taj način se izvukao iz neprijatne situacije.

Aca se pozivao na Sinišu Malog

Aprila 2017. godine Aci Lukasu je pauk odneo kola, a kada je došao da ih preuzme, pozvao se na tadašnjeg gradonačelnika Sinišu Malog u nameri da ne plati kaznu. Mali je tada bio prinuđen da izda saopštenje, pošto se pojavio snimak na kome Aca psuje radnike "Parking servisa" i poziva se na njega.

- Drago mi je da JKP "Parking servis" uradio svoj posao, da gradske službe dobro rade i da nema povlašćenih. Gospodina Vuksanovića ne poznajem lično, nikada čak nismo ni razgovarali. Nije retkost da se ljudi u takvim situacijama pozivaju ne samo na grad već i na sam državni vrh jer reaguju u afektu. Gradska preduzeća imaju zakonske procedure koje se poštuju i ja lično stalno insistiram na tome da treba da rade svoj posao, i da ne dozvoljavaju da ih građani plaše raznim autoritetima. Gospodin Vuksanović, kao i svi drugi građani Beograda, mora da plati kaznu ukoliko je nepropisno parkiran - navodilo se u saopštenju tadašnjeg gradonačelnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

16.08.2019 07:47

Može se njemu i njemu sličnima jer oni su u banana državi Srbiji NEDODIRLJIVI,mogu da rade i ponašaju se kako hoće kao da su bogom dati.Do kada ovako jer stvaraju ogorčenje kod određenog broja građana koji idu od muke pognute glave po zemlji Srbiji.