Ovo je pravi razlog odlaska sa Hepija! Bojana konačno ispričala koji je bio razlog!

Autor: Alo.rs

Zabava

14.08.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević odlučila je da promeni televiziju na kojoj je radila, zbog čega su mnogi bili začuđeni i pitali se - zašto?!

RepublikaFoto: instagram.com/bokalica
Bojana Ristivojević

Zanosna plavuša je dugo ćutala, a sada je konačno rešila da otkrije šta se zapravo desilo. 

- Svi su otišli iz "Parova" samo sam ja ostala. Ja sam najduže tu bila, ukupno pet sezona i smatram da je dovoljno, ne verujem da bi iko mogao više od toga da bude. Ne znam ni jednog voditelja koji je duže radio rijaliti od mene. Smatrama da je ta moja odluka bila ispravna. Tu se ne krije nikakva svađa, ja sam su super odnosima sa njima, mi se svi volimo, ja sam sa njima odrasla. Nije bilo svađa, ja to nisam dopustila, a nisu ni oni to dozvolili. Taman posla - priznala je voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

15.08.2019 08:11

Kada sponzoruše umisle da su novinarke,voditeljke na televizijama,a one ništa drugo ne znaju nego da vode preverzne programe ,rijaliti prljavštine na televizijama.Po tome su prepoznatljive mozak mali i ništa više.

Odgovori 10 1